11 Comments


  1. lover says:

    hihihi..:d hritik roshan ..:p

  2. azurt says:

    uiyoo!! ada david bekam tu… ehehehh

  3. azmie says:

    lover on March 11, 2007 at 3:04 pm said:

    hihihi..:d hritik roshan ..:p

    sib baik tak minat sgt tgk citer hindi..huhu

    azurt on March 11, 2007 at 4:06 pm said:

    uiyoo!! ada david bekam tu… ehehehh

    tu ler…64% tuu…:joget

  4. cake says:

    ahahaha.. die buat jugak..

    george clooney! yeah.

  5. azmie says:

    let’s just say, inspired by your posting…hehe ;)

  6. ZeMMs says:

    Huiyoo.. bnyk giler hero2 hensem ko dapat ek… nanti kalo ko nak cari gelpren nanti.. ko ckp la kat dia, “org kata I ada iras2 david beckham, george clooney & hritik roshan..” .. :d

  7. azmie says:

    cet perli aku nampak…tauler aku still single mingle lagi…8-|

  8. ZeMMs says:

    Aku try buat mendaalah ni, tapi lepas dia scan, ada keluar line petak kat keliling muka.. pastu stuck kat situ je. takde ape2 dah.. awat ek? dah 2 kali try dah..

  9. azmie says:

    erm…aku try skali jer takder hal pn…hmmm azurt pn ader pernah wat, try tanyer dier camner…:)

  10. shadowX_19 says:

    aku tgk takde kaitan pun :)) aku pun nak try gak a

  11. azmie says:

    try jer…pastu kasitau kat aku yer…huhu

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p