• sesaje apdet

    Mengenai subdomain di gempax.net, aku telah beri masa yang lebih dari mencukupi, lebih kurang lebih dari 1 bulan. So dah tiba masa aku buat apa yang patut, apa yang telah aku janjikan sebelom ni. Kepada yang terbabit tu jangan mare arr…saper soh korang tak follow rules..huhu. Tapi jangan risau aku ader buat backup, tengok betapa caring nya aku ni, kalu korang nak backup tu just message aku tak kira diblog ataupun melalui email.

    1 Mac 2007, actually arwah ibu aku lahir pada hari ni, bukan hari yang nak celebrate yer, hari memperingati beliau (semoga ALLAH memberkati roh arwah mak, Al-Fatihah).

    Besok, 2 Mac 2007, lebih kurang lepas solat Maghrib aku akan berangkat balik ke kampung di Lumut Perak, abang sepupu aku kawen, besoknyer pada 3 Mac 2007 bersamaan hari Sabtu. So kepada sesape yang dok dekat2 area situ ataupun yang kampung halaman dekat2 situ, dijemputler datang untuk memeriahkan lagi suasana majlis (yang dok KL tu pun datang ler skali..huhu). Sesape yang nak ikut aku pun bole, aku sorang bawak kete…Tumpang ler tidur kat rumah sepupu-sepapat aku, boleh dikatakan ramai gakler sedara-mara dok dikawasan yang sama…tak pon tido dihotel2 yang berdekatan, kat Lumut belambak ader… :D (last minute ajak ni…ader sesaper nak ikut?? wohohoh)

    So aku tidak akan online dari malam Jumaat sehingga ler Ahad pagi (petang tu dah online ler kot). Petang Ahad aku akan berada di Selangor dah.

    ps: camner rasanyer kalau tak online dalam dekat 3 hari nanti nih…huhu :>

    Update: Forgot to mention, kepada yang nak apply utk subdomain account tu, sila ler contact melalui email ataupun di page get-hosted tu. Kepada yang dah apply sebelum ni, sila apply semula, aku terbuang email korang tu…huhu

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p