• Ghost Rider

     

    Citer ni mmg besh siot! Nak tengok pi tengok kat wayang baru puas. Aku ader download gak dari internet tapi kualiti memang jauh berbeza. Sedikit review untuk citer ni sila klik SINI

14 Comments


  1. azurt says:

    tak nak review sendiri ke..? :-?

  2. azmie says:

    nak kene review sendiri ker? letih ler nak mengarang…huhu

  3. shadowX_19 says:

    huhuh.. aku niat memang nak tgk wayang.. tapi apakan daya. takde org nak temankan. kalo dulu selalu je org temankan tgk.. :((:((

  4. ku_5y4f1q says:

    lol, aku lagi teruk.. kat ganu ni bile la nak ade panggung wayang sendiri? panggung cetak rompak ade la.. btw, aku tgh donlod dvd-rip.. tatau ok ke x gamba :P

  5. manchurr says:

    huhu citer ni.. ghostrider tu yg besss.. tp jalan citer die kureng skit.. :P

  6. ZeMMs says:

    HUh.. dah tengok pun siap nak download lagi? Memang die-hard-fan tul ko ngan citer ni ek.. hehe..

  7. azmie says:

    shadowX_19 on February 21, 2007 at 11:37 pm said:

    huhuh.. aku niat memang nak tgk wayang.. tapi apakan daya. takde org nak temankan. kalo dulu selalu je org temankan tgk.. :((:((

    ler…lenkali meh tgk samer2…as friends ek jgn salah paham lak…huhu

    ZeMMs on February 22, 2007 at 9:38 am said:

    HUh.. dah tengok pun siap nak download lagi? Memang die-hard-fan tul ko ngan citer ni ek.. hehe..

    aku nak tgk balik scene2 yg menarik dan melawakkan…:joget

  8. azmie says:

    ku_5y4f1q on February 22, 2007 at 12:56 am said:

    lol, aku lagi teruk.. kat ganu ni bile la nak ade panggung wayang sendiri? panggung cetak rompak ade la.. btw, aku tgh donlod dvd-rip.. tatau ok ke x gamba :P

    kalu cantik kasitau kat aku link download dier…:D

    manchurr on February 22, 2007 at 2:25 am said:

    huhu citer ni.. ghostrider tu yg besss.. tp jalan citer die kureng skit.. :P

    bagi aku ok ler jalan citer…utk part ni ler…maner tau ader sambungan lain ker nt, ghost rider 2 ;)

  9. shadowX_19 says:

    hhuhuh.. ok bro… :d

  10. erza says:

    sbena2nye best ke x cite tu? klu best aku nk tgk gk..

  11. azmie says:

    shadowX_19 on February 22, 2007 at 2:07 pm said:

    hhuhuh.. ok bro… :d

    :d:d

    erza on February 22, 2007 at 4:15 pm said:

    sbena2nye best ke x cite tu? klu best aku nk tgk gk..

    besh gilerz! :)>-

  12. kyoshiro says:

    aiyo, gamba same cam panggung da, widescreen.. x clear sgt, lebih2 lagi xde subtitle.. :-w

  13. ZeMMs says:

    Daripada ending citer ni, nampak sangat akan ada sambungan dia Ghost Rider 2.. :-\”

  14. azmie says:

    kyoshiro on February 22, 2007 at 6:52 pm said:

    aiyo, gamba same cam panggung da, widescreen.. x clear sgt, lebih2 lagi xde subtitle.. :-w

    ic…sama cam aku nyer version ler…

    ZeMMs on February 22, 2007 at 9:18 pm said:

    Daripada ending citer ni, nampak sangat akan ada sambungan dia Ghost Rider 2.. :-\”

    mesti ler…tak besh ler kalu ending camtu ajer…[-(

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p