• sedikit apdet…

    Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

    Halfway through the night,
    I wake up in a dream
    Echoes in my head,
    Make every whisper turn into a scream

    I dreamed I could fly, out in the blue
    Over this town, following you
    Over the trees, subways and cars
    I’d try to find out who you really are

    In the middle of the night,
    Cool sweatin in my bed
    Got the windows open wide,
    Thinkin about all the things you said

    I wish I could fly, out in the blue
    Over this town, following you
    I’d fly over rooftops, the great boulevards
    To try to find out who you really are
    Who you really are
    Who you really are

    I wish I could fly now
    I wish I could fly now

    I wish I could fly, around and around
    Over this town, the dirt on the ground
    I’d follow your course of doors left ajar
    To try to find out who you really are
    Who you really are…

    Aku pon macam azurt gak, minat ngan kumpulan Roxette, kalau aritu dier pos lagu Vulnerable, aku lak pos lagu I Wish I Could Fly :D Lagu ni rasanyer released kemudian dari lagu Vulnerable kot, aku selalu dengar time baru abes sekolah dulu guner walkman. Tak silap dalam album kompilasi Now That’s What I Called Music 5 ataupun Now! 5. Dan aku ader dengar lagu ni masa tengah tunggu giliran untuk ujian memandu atas jalan kat Metro Driving Academy Subang dulu (kuat daya ingatan aku tu! :o )

    Well itu untuk lagu, sekarang yang ni lak untuk kitten cuties aku…ingat tak entri aku seblom ni pasal kucing aku si “abu” beranak 3 ekor anak kucing yang kiut-miut tak ingatnyer? Sekarang ni depa da besar sket da…sihat walafiat Alhamdulillah, pandai mak derang jage, pandai meraung biler nampak orang, pandai main pouching ngan memasing siblings…dan juge skrg ni da start poop… :( masalah utama biler da makin membesar…huhu so terpaksaler ubah ke tempat lain yang lebih sesuai, kang biler mak derang start bawak makanan bagi makan kat depa, lagi chaotic keadaan nanti.

    Pics derang, awwww kawaiiii!!! :D :*

     
     
     

    Kalau ikutkan umur derang, dari tarikh entri aku terakhir pasal cuties tu, da hampir sebulan ler umur derang. Cepat derang membesar…:D

    P/S: mak derang lak makin susut berat badan…ringan giler biler aku angkat mak nye…:P

22 Comments


  1. Fahmishah says:

    wah..anak kucenk aku dah sebulan lebey dah…tgh kurung dalam sangkar..miahahahaha!:))

  2. ZeMMs says:

    Oiiittt… comey giloss.. nak satu bleh?? :joget

  3. azmie says:

    Fahmishah on February 10, 2007 at 10:34 pm said:

    wah..anak kucenk aku dah sebulan lebey dah…tgh kurung dalam sangkar..miahahahaha!:))

    whoa…lebih kurang ler umur anak2 kucing ko ngan aku…huhu tapi aku cumer boh dlm kotak ajer…

    ZeMMs on February 10, 2007 at 11:37 pm said:

    Oiiittt… comey giloss.. nak satu bleh?? :joget

    apsal tak amek satu pakej jer terus? :)>-

  4. azurt says:

    klakar la azmie n fahmishah ni.. cerita cam kisah anak2 korg je.. ehehhe… bole la korg kawenkan kucing2 tu nanti bile dah besar.. ley jadi besan.. :d

    Anyway, azmie, nak yg kaler kuning tu.. geram lak aku tgk.. ley la ekk..

  5. Fahmishah says:

    :joget aku nye kotak naik hancur..kencing dia..akakaka
    mak nye pon x muat dah nak masuk..:-\”..apatah lagi yg aku yg besor ni nak masuk :joget

  6. azmie says:

    azurt on February 11, 2007 at 12:41 am said:

    klakar la azmie n fahmishah ni.. cerita cam kisah anak2 korg je.. ehehhe… bole la korg kawenkan kucing2 tu nanti bile dah besar.. ley jadi besan.. :d

    Anyway, azmie, nak yg kaler kuning tu.. geram lak aku tgk.. ley la ekk..

    ahah kaler kuning teh ais yg tgh tu ek…entah ler nk kasi rasa sayang laks…huhu

    Fahmishah on February 11, 2007 at 6:45 am said:

    :joget aku nye kotak naik hancur..kencing dia..akakaka
    mak nye pon x muat dah nak masuk..:-\”..apatah lagi yg aku yg besor ni nak masuk :joget

    aaa aku pn kira diambang nak alami situasi tu juge…maknyer da tak muat biler masuk kotak nak kasi susu kt anak…tu belom kira berak kencing laie…huhu

  7. azurt says:

    alaa.. nak la sekor.. :(( bole jadi haiwan kesayangan aku nanti.. takde la aku boring kalau kena duduk sorg2 nanti… k azmie.. ;;)

  8. azmie says:

    dipertimbangkan…kene tanyer juri profesional 2 orang kat bengkel dulu…iaitu the boss aka bapak aku, and the bro aka abang aku ler…hohoh :joget

  9. Fahmishah says:

    ko nak ke?meh amik aku nye..aku takut aku nye dia ‘Streech’

  10. azurt says:

    nak la fahmi.. tapi nak yg kaler kuning cam azmie punye tu.. k k… :d

  11. ikoko says:

    yg kelabu tu sangat comeyyyy~ tidur ajer~

  12. azmie says:

    Fahmishah on February 12, 2007 at 11:32 pm said:

    ko nak ke?meh amik aku nye..aku takut aku nye dia ‘Streech’

    mende streech tu?

    azurt on February 12, 2007 at 11:40 pm said:

    nak la fahmi.. tapi nak yg kaler kuning cam azmie punye tu.. k k… :d

    ahah yg kuning tu special edition tu…:d

    ikoko on February 13, 2007 at 1:13 am said:

    yg kelabu tu sangat comeyyyy~ tidur ajer~

    a’a…time tu dier tido ajer…tp sebenonyer dier aktif gaktu…:)

  13. shadowX_19 says:

    uih.. comey tu… bagi aku jela azmie :-\”

  14. azmie says:

    korang yg kater nak ni bebetul nak ker? ker just hot2 chicken shit? pasal kalau ader org yg nak aku leh kasi, tapi it goes with the whole package ler…maksudnyer, kalau nak, amek skali ngan mak dier…pasal belum cerai susu lagi nih…kang kalau separatekan nnt takut mati lak…[-(

  15. Fahmishah says:

    ‘Streech’ adalah istilah kat umah aku
    kucing jantan kan suka kencing pancut sana pancut sini.:)>-

  16. azurt says:

    one package aku tak larat lak nak jage.. weh, aku nak bebetul laaaa…

  17. azmie says:

    Fahmishah on February 15, 2007 at 8:38 pm said:

    ‘Streech’ adalah istilah kat umah aku
    kucing jantan kan suka kencing pancut sana pancut sini.:)>-

    ooo…haha kucing jantan aku sekor tu langsung tak reti nak kencing pancut…:))

    azurt on February 16, 2007 at 3:09 pm said:

    one package aku tak larat lak nak jage.. weh, aku nak bebetul laaaa…

    kalu nak gak, kene tunggu dier start belajar makan sendiri ler…sanggup ker tunggu ni?

  18. azurt says:

    sanggup je.. tapi appartment…? camana ek..? bole survive tak dia?

  19. azmie says:

    apartment??? aiii…kang mati jatuh kang susah lak nnt…:-ss

  20. khai says:

    asal x nampak pon dia punye mama kat dalam kotak tu .. nak nengok gak :d

  21. azmie says:

    ahah kalu sumbat mama dier alamat crowded ler dlm kotak tu…3 ekor dlm tu jer dah tengok cam sempit dah…huhu

  22. danial says:

    baguslah yang oren comel gak:x

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p