• error 403

    In the beginning I thought it was a minor problem, but after one of my cronies experience the same problem like drusoft, the guy who initially email me because of it, I tried to identify the source of the problem, and discovered that it was because of the Bad Behavior Plugin. It was actually TOO EFFECTIVE that it bans IP (Internet Protocol) addresses that are blacklisted as potential spammers (not that we know that we were listed or not). More details of the list can be found HERE. Owh yeah and this is about problems related to wordpress :D

     
     

    So in the future (for wordpress users), just use Akismet and Trackback Validator plugin for spam prevention. Many thanks Zeo for the guide! (also had the plugin installed in my wordpress, so had to remove it to prevent such thing from happening to me)

8 Comments


  1. ZeMMs says:

    So in the future (for wordpress users), just use Cutenews :joget :joget hehe

  2. ikoko says:

    ..sebenarnya kan.. sejak diorang kluarkan wordpress 2.0, aku dah tak guna spam karma, bad behavior… hanya guna akismet..

    cuma sangat confuse nak bagitau public.. maceh la sebab share ngan kitorang semua mie. :D

  3. azmie says:

    ZeMMs on February 9, 2007 at 12:11 am said:

    So in the future (for wordpress users), just use Cutenews :joget :joget hehe

    wordpress forever!!! :joget

    ikoko on February 9, 2007 at 12:15 am said:

    ..sebenarnya kan.. sejak diorang kluarkan wordpress 2.0, aku dah tak guna spam karma, bad behavior… hanya guna akismet..

    cuma sangat confuse nak bagitau public.. maceh la sebab share ngan kitorang semua mie. :D

    yep yep…terlampau komplikated sgt pn tak guner gak…just guner yg direkemen ajer da cukup…:d

  4. Fahmishah says:

    :joget.Using many plugins make my content like rubbish.

  5. Wizurai says:

    cutenews punya plugins apa yg menarik? boleh lawan wp ke?
    guna akismet pun dah layannnn…

  6. azmie says:

    Fahmishah on February 9, 2007 at 1:05 pm said:

    :joget.Using many plugins make my content like rubbish.

    using the crucial plugin like spam prevention types is already enough…the cosmetic types, comes after that ;)

    Wizurai on February 10, 2007 at 9:33 am said:

    cutenews punya plugins apa yg menarik? boleh lawan wp ke?
    guna akismet pun dah layannnn…

    ntahler pacik tak penah guner pn cutenews ni…berita comel…kebende tu ek? huhu

  7. Wizurai says:

    dulu sebelum aku guna b2… aku pun guna cutenews… yg bestnya, dia tak pakai mySQL sebab database semua akan masuk dlm fail .txt…

  8. azmie says:

    Wizurai on February 12, 2007 at 1:22 pm said:

    dulu sebelum aku guna b2… aku pun guna cutenews… yg bestnya, dia tak pakai mySQL sebab database semua akan masuk dlm fail .txt…

    owh camtu ek…senang tak nak guner cutenews tu?

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p