• serba tak kena jek!

    Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

    aku baru sampai rumah tadi nih…ngan hujan lebat tak hengat sepanjang jalan nyer!, dah ler tu biler sampai rumah skali aku tengok surat-surat aku terselit kat pintu pagar, dah basah kuyup lencun abes surat-surat tu! aper ler bangang sangat posmen nih! penat-penat aku kuar duit buat tembok pagar siap ader ruang peti surat tu apsal ler tanak dibubuh surat kat situ! dah ler tu salah satu surat tu dokumen penting lak tu, takder tanggungjawab betul posmen nih! aii bukan main geram lagi aku nih!

    pastu lak aku perasan pasu-pasu bunga aku lak yg berterabur, rupanyer ader 2 ekor kucing saper ntah dok menyorok sambil main kejar-mengejar bawah kete parking kat dalam porch rumah aku, aiii geram lak kang aku cekik lak kucing-kucing tu kasi sepah lak pasu-pasu aku! satu hal nak ngemasnyer…dah ler kol 11 malam nih!

    masuk rumah terus on komputer, line tepon lak wat hal! aiii geram betol lagi aku ni! dah ler line tepon aku ni jenis mampus biler hujan lebat, pantang hujan lebat sket mula ler mati line tu, kene tunggu berjam-jam lak baru nak idup balik (kene tunggu line tepon yang sambung dari rumah ker tiang tepon betul-betul kering baru leh guner). bukannya aku tak repot kat TM pasal mende ni! kater nak datang technician tu tapi tak datang-datang pon. kang aku tepon berpuluh-puluh kali kater ngaco lak. warrgghh geram betul bila tak dapat guner stimix ni!

    malam-malam kasi aku hangen…susah nak tido nih! X(

6 Comments


  1. ZeMMs says:

    Emm.. zaman org sume tension2 dah tiba kembali.. :-?

  2. azurt says:

    huhuh.. lex la azmie.. dont tension2 k…

  3. azmie says:

    tensen tensen…ni pn barely dpt guner stimix, tapi tak baper stable, asek berkelip lampu DSL kat modem tu…warghhh ~X(

  4. azmie says:

    ur’re rite! spatutnyer aku letak lagu daniel powter yg bad day tu! nnt aku boh…:(

  5. azmie says:

    at last! line tepon baru jek dibetulkan tadi. kebarangkalian nak wat hal lagi tu rasa dah takder kot, pasal kali ni depa technician kasi kaw-kaw repairnyer, atas request rayuan dari aku…

    aku upload lagu bad day tu skali…huhu :joget

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p