yeah dah pn masuk hari kedua untuk tahun 2007, dan entri pertama aku untuk tahun ini…:-D

pening kepala ler plak!, ekceli aku dah start pening kepala dari pagi tadi lagi ni. biasaler problem salah tido ler ni!.. baru lepas balik dari Imbi tadi, beli mobo, casing ngan UPS baru, gantikan yang lama yang dah pon kong. bukan untuk pc aku, tapi pc milik pelanggan abang aku ler (freelance repair komputer)…abaikan pasal pc tu, citer pasal lain plak.

bukak link yang kyo bagi untuk video klip Saddam kene gantung tu, bila tengok rasa sedih lak untuk saddam ni. walaupun “amerika tak guna” tuduh dia ni penjenayah perang, tapi masa dier perintah dulu takder ler cam situasi sekarang ni, habis huru-hara Iraq ngan serangan bom nyer, dahler tu beriban-riban tentera “amerika tak guna” mati kene serang pun depa dok sebok-sebok lagi. lagipun, bukan taktau yang perbicaraan ke atas Saddam tu sedikit-sebanyak adaler dikawal ngan “amerika tak guna” tu. damn bush anak beranak tu!!!

anyways tahun baru, kete pon baru…hehe raya haji haritu sempat gakle bawak kete tu balik kampung aku kat Perak, alhamdulillah takderler sebarang masalah serius yang berlaku dalam perjalanan pergi balik dalam 1 hari tu. cuma aku tak puas hati sket ader satu bunyi kat dalam bahagian adjuster air cond aku tu, bunyi cam cik siti gakler…*nyot nyet nyot nyet* tapi benda tu berlaku kengkadang ajer, masa aku tak pakai air cond, biler on air cond takder hal sangat. satu lagi problem tang blower air cond tu, aku dah set leverage dia bagi kuat sembur kat bahagian atas, tapi ader gak blow kat bawah bahagian kaki gak, aper ker sengal tu!!!…adeh…perlukah aku membawa kete aku tu ke service centre proton?? rasa berat bontot ler sangat! kang aku takut melarat ke masalah2 lain, iyerlar walaupon wakil sah proton, tapi kebarangkalian nak berlaku tu tetap ada. tapi masalah warranty kete pon membimbangkan gak, takut nanti memandai sentuh terus ilang warranty tu…so aku ingat nak bawakler ke satu tempat yang bese aku gi untuk check saje problem air cond tersebut, dan mintak pendapat dier camner.

selain dari tu, thanx pada sumer yang wish kat aku, aku pun wish yang samer gak kat nkorang. tahun baru, azam baru…yeah (bagi aku sama jer tiap2 tahun…huhu) :joget2

8 thoughts on “2007…

  1. Kyoshiro says:

    hoho, ingatkan mobo baru utk ko tadi :d
    umm, proton slalu ade air-con problem [-(

  2. azurt says:

    hmmm.. kete proton mane satu ler agaknye yang ko beli ni ek..? yang baru tu ek..? :-”

    Bile ler agaknye kitorg ley naik makan angin dgn perbelanjaan di biayai sepenuhnya oleh en azmie nih… :-?:-w muehehheh…

    Anyway, selamat tahun baru.. (hari tu, try call ko, sebab aku nak tanye pasal ape ek..? tapi pasal kete la.. tapi takley nak contact..pesal tah…)

  3. azmie says:

    Kyoshiro on January 3, 2007 at 7:41 am said:

    hoho, ingatkan mobo baru utk ko tadi :d
    umm, proton slalu ade air-con problem [-(

    hohoh aku nye still ok lg dong…:)>-

    azurt on January 3, 2007 at 11:01 pm said:

    hmmm.. kete proton mane satu ler agaknye yang ko beli ni ek..? yang baru tu ek..? :-”

    Bile ler agaknye kitorg ley naik makan angin dgn perbelanjaan di biayai sepenuhnya oleh en azmie nih… :-?:-w muehehheh…

    Anyway, selamat tahun baru.. (hari tu, try call ko, sebab aku nak tanye pasal ape ek..? tapi pasal kete la.. tapi takley nak contact..pesal tah…)

    selamat tahun baru…
    ler aku ader wat entri pasal tu per…/:)
    ler…biler ko try call tu? nk tanyer psl aper tu? henpon aku ok jek tadak hal pn…huhu
    makan angin? heheh tgk ler camner nt…;)

  4. abah says:

    Haaaa shelamat tahun baru WooOo kereta baru juga woOo :)>-

  5. ZeMMs says:

    Happy New Year dude…!! :joget:joget
    Aku pun tgh menunggu lamaran belanja ko azmie..

    (ps: Habis la ko kene kejar dgn 2 org… >:) )

  6. adib. says:

    hehheeh…weh…ape lg..upgrade laa kete ko tu..make-up bg power…

  7. azmie says:

    abah on January 5, 2007 at 3:48 pm said:

    Haaaa shelamat tahun baru WooOo kereta baru juga woOo :)>-

    :joget:joget

    ZeMMs on January 6, 2007 at 8:34 am said:

    Happy New Year dude…!! :joget:joget
    Aku pun tgh menunggu lamaran belanja ko azmie..

    (ps: Habis la ko kene kejar dgn 2 org… >:) )

    thanx…tgk ler dlm tengah bulan nt…huhu

    adib. on January 6, 2007 at 11:22 am said:

    hehheeh…weh…ape lg..upgrade laa kete ko tu..make-up bg power…

    ler, aku biar standard dulu, pakai dlm 7-8 bulan nt baru ler makeup nt…huhu

  8. aman says:

    hepi new year.. :joget

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p