• Terjemahan ke Bahasa Melayu di translate.wordpress.com

    Satu usaha murni untuk menjayakan satu projek dimana wordpress diterjemahkan ke Bahasa Melayu. Dengan erti kata lain WordPress Bahasa Melayu!. Sasaran untuk menyiapkan 100% terjemahan adalah selama 1 bulan. Terbuka kepada semua pengguna wordpress sahaja.

    Sila ke laman web INI untuk mengetahui cara-cara untuk menyertai projek murni ini.

    Marilah sama-sama memartabatkan Bahasa Melayu :-D

17 Comments


  1. dinswok says:

    proud to have creative malaysians like them. God saves them all thank you. hehe..

  2. rasso says:

    antara agenda memartabatkan bahasa melayu…:x:x

  3. shadowX_19 says:

    huu. bm la pulak.. bagus a.. ade peningkatan dan kemajuan… :)>-

  4. azmie says:

    join ler sekali shadoh, lagi ramai join lagi cepat mende ni siap :d

  5. Zeo says:

    Berapa purata ko dpt sehari azmie?

  6. azmie says:

    ntah tak kira ler pulok hohoh

  7. shadowX_19 says:

    aku tak pro lagi a bro.. byk lagi mau belajar

  8. azmie says:

    ler, bukan keje susah sangat ler, translate ke bahasa melayu ajer, lg pn kalau silap org lain leh tlg tengokkan…

  9. aman says:

    saya pun baru pas release ebook pasal wordpress nie..:d

  10. intan says:

    tolong terjemahkan bahasa perancis ke melayu

    ne me quitte pas

  11. azmie says:

    bila masa lak aku blaja bahasa perancis ni??? :o

  12. shazieana says:

    salam leh tanya mana saya nak dapat terjemahan bahsa melayu ke cina

  13. azmie says:

    bahasa melayu ke cina? ntah tatau ler plak…cari yg bahasa inggeris ke cina…rasa ader kot

  14. ieyna says:

    mcm ne nak terjemah bi ke bm nie… kiter nak wat assigment nie.. cpt lor…

  15. azmie says:

    erk…kamus online kan ader… 8)

  16. ibraheem says:

    susah la cam mne nie…ajar la.. :grin: :tired: :idea:

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p