Akhirnya direktori tu telah dimansuhkan (well masih ada lagi cuma tinggal direktori kosong jer, mungkin malam nanti akan dibuang terus) setelah digunakan selama agak-agak nak dekat 2 tahun rasanyer, sejak aku join exabytes ler (rujuk entri pertama aku masa baru install wordpress dulu).

Aku telah memindahkan direktori wordpress aku ke direktori root aku, bermakna tiada lagi splash page, yang ader mamat/minah dalam shoutbox aku merujuk sebagai gambar pelik, yang sebenarnya gambar salah satu watak dalam citer Get Backers. Dan ada juga dirujuk oleh seseorang sebagai “useless, no meaning”. Takper aku terima pandangan korang, tarak hal. Lagipun aku buat camni pun bukan pasal ada orang desak aku soh buang splash page tu, pasal aku terasa nak buat perubahan, ditambah lak dengan pendapat sorang member aku nih, yang diutarakan dalam perbualan chat kami baru-baru ni. Mungkin aku akan cuba mengikut pendapat dia tu, in due time.

Dan Gempax.net juga mempunyai page indeks yang tersendiri, tidak lagi merujuk kepada page indeks Azmie.net, thanks atas pertolongan member tu gak. Buat masa ni takder default page. Nanti-nantiler baru aku sentuh, ader projek yang nak dibuat untuk page tu dalam masa terdekat ni.

Jadi buat semua yang mempunyai link aku tu sila ler update. Sekian terima kasihan. :-D

13 thoughts on “a51 removed

  1. Zeo says:

    Ye, terima kasih kepada zeo kerana membantu azmie memindahkan semua blog blog dia yang berada di sub-direktori ke main directori. :malu

  2. walopun comey gamba minah tu, selalunya aku skip terus jer.

  3. azmie says:

    Zeo on December 19, 2006 at 3:57 pm said:

    Ye, terima kasih kepada zeo kerana membantu azmie memindahkan semua blog blog dia yang berada di sub-direktori ke main directori. :malu

    terima kasih ler bebanyak…:-”

    shutterspeaks on December 19, 2006 at 4:22 pm said:

    walopun comey gamba minah tu, selalunya aku skip terus jer.

    minah? minah maner ni? mamat aderlar…huhu

  4. Wizurai says:

    semalam aku tgk dah pindah ke root… sebab aku biasa taip /a51…
    dulu aku pun guna sub tapi bila pikir tentang SEO, PR dll… aku guna domain aku terus ke blog…
    lagipun banyak benda dah aku belajar tentang SEO, PR, backlinks dll…
    so, congrats sebab ‘bertukar’…

  5. Zeo says:

    mie, ko lupa satu bende. Say NO to www. ;)

  6. korokmu says:

    Apesal tak redirect je gune php. Bukan ke care tu SE frinedly jugak ke :-?

  7. azmie says:

    Wizurai on December 19, 2006 at 11:12 pm said:

    semalam aku tgk dah pindah ke root… sebab aku biasa taip /a51…
    dulu aku pun guna sub tapi bila pikir tentang SEO, PR dll… aku guna domain aku terus ke blog…
    lagipun banyak benda dah aku belajar tentang SEO, PR, backlinks dll…
    so, congrats sebab ‘bertukar’…

    thanx :)

    Zeo on December 19, 2006 at 11:40 pm said:

    mie, ko lupa satu bende. Say NO to www. ;)

    so remove www gak?

    korokmu on December 20, 2006 at 4:06 am said:

    Apesal tak redirect je gune php. Bukan ke care tu SE frinedly jugak ke :-?

    redirect? ntah ler tak berkenan pacik ;)

  8. ejon says:

    benda slash page ni kalo tak silap aku la, hepan penah keutarakan kat blog dia dulu..

  9. azmie says:

    ada pe ngan splash page?

  10. shadowX_19 says:

    uhuuh. mamat tu name die mitoban. karekter get backerz(rumah rampas kembali):-“

  11. azmie says:

    bukan ler, midou ban tu…yang ader jagan (evil eye), actually amano ginji (raitei aka thunder emperor) :joget

  12. h4f1zull4h says:

    leh sy change link ngn awk?

  13. azmie says:

    adakah ini spam ataupun saja takder keje posting komen kat entry yg lame ni? :((

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p