• klip video…baik punye!

    Well ni bukan klip video mengenai minah tudung, mat rempit or whatsoever (faham-faham jerlar maksud ‘whatsoever’ aku ek). Just mengenai 2 jenis haiwan berlainan jenis, dimana kelakuan mereka menarik perhatian aku. Untuk pengetahuan depa nie rajin berlegar-legar berhampiran kawasan bengkel ni tiap-tiap hari, makan apa-apa saja yang mereka jumpa, cam sampah, rumput ataupun daun pokok. Dirakam secara amaturnya oleh aku menggunakan henpon kesayangan N90 aku. :-D

    File ni tak besar mana cuma dlm 6+Mb ajer, dial-up user dinasihatkan takyah ler nak download…kang sakit ati dek lembab connection…tapi kalau nak download gak dipersilakan, mungkin akan ambil masa agak lama…[-X

    Memandangkan file ni menggunakan extension .mp4 maka sesetengah codec mungkin akan diperlukan untuk memainkan video tersebut secara lancar 100%. Makanya aku dengan baik hati, bagiler link NI. ~aaa ni untuk yang tak boleh tengok ajer tau, kalau dah boleh tengok tu jangan ler memandai-mandai nak download gak. Kang kalau punah korang nyer media player tu jangan salahkan aku lak ek.

    Enjoy~ >:d<

17 Comments


  1. abah says:

    apekahhh apekahhhhhh kuda dan gorilla…. *matila aku tipu lebey…nak tawu tgk sendiri…

    Wakkaka sungguh menarik… malas punya gorilla~! /:)

  2. azmie says:

    nasib baik aku tak edit boh lagu background ker aper ker…just direct terus upload ajer…kalau tak leh jadi happy momments…wakakaka

    aku tulis title “klip video” baik nyer, ramai org yg donload…hohoh…pk aper tu? wakakaka ;)

  3. Khai says:

    Ermm .. =)) sangat cute la gorilla ngan kuda tu (bak kata abah)…

    video ni kalau hantar kat funnies animal ni, leh menang no 1 ni .. hehe ..

    p/s : jelesnye ngan handphone dia ~X(

  4. azurt says:

    waahahha.. klakar la. aku ingatkan kat negara mana la clip tu (sebab aku tgk b4 aku bace posting ko) :-” (siap ada kreta baru tu.. WPN) ehhehe..

    Wehh, ley masuk kat pertandingan ape2 tu.. silap2, international pun akan dld.. ehehe.. tapi, aku rasa, kalau ko rakam dgn baik lagi, konfem akan jadi clip vidoe best abad ini.. :)>-

  5. azmie says:

    kera (betul ker kera tu…kan?) tu rasanyer mmg dah kamcing ngan kambing tu dari kecik lagi kot…so memane2 jer kambing tu pegi, selalu jer kera tu melekat kat belakang kambing tu…FYI kambing yang sama akan ditunggang, walaupon ader banyak kambing2 yang lain

    ader sekali sekala kera tu akan turun dari kambing tersebut utk mencari makanannya sendiri, nak try kejar dan tangkap tapi lincah ler pulok, terus dier berlari naik atas kambing tu balik…

    ader sekali tu lak ader budak kecik dlm perjalanan nak gi skola agama, lalu tepi tempat kera tu tgh makan, skali kera tu kejar budak tu, lari lintang-pukang budak tu menangis… =))

  6. azurt says:

    ahahahah.. kelakar gileee…. kelakar tul budak tu kena kejar kera… =))

  7. azmie says:

    ituler…rugi time tu aku tak rakam situasi tu…mmg gelak sakan aku tgk budak tu kene kejo ngan kera brutal tu…hohoh

  8. amanz says:

    takde wmv nyer ke..? MP4 buka pakai pe..? :((

  9. Wizurai says:

    bang, video betul² ‘baik’ punya xde ke?
    (tanya seorang pemuda di Petaling Street)

  10. azmie says:

    amanz on November 9, 2006 at 8:52 pm said:

    takde wmv nyer ke..? MP4 buka pakai pe..? :((

    kan aku ader bagi link utk download codec tu…download install pastu terus jek bukak pakai media player…tadak halnyer…

    Wizurai on November 9, 2006 at 9:06 pm said:

    bang, video betul² ‘baik’ punya xde ke?
    (tanya seorang pemuda di Petaling Street)

    hahah…adakah itu yang anda harapkan? jawapan muktamad? kita kembali selepas ini! :joget

  11. Wizurai says:

    hahaha… tu cuma sekadar dialog di Petaling Street… :d

  12. azmie says:

    aku ingatkan nak upload lagi satu video mende yg sama gak, tapi terpaksa dibatalkan hasrat kerana tidak sesuai utk ditonton…hohoh :-“

  13. Hi, I’m new to ur blog…salam kenal..!!! Ermm nak tanya, apsal NSiries tak bleh play ipod punya .mp4 extension?

  14. azmie says:

    eh ya ker? erm model nseries yg maner satu tu ek? tak penah play file yg dari ipod nyer laie, tapi penah play .mp4 file dari O2, ok takder aper2 prob pon

  15. Kyoshiro says:

    azmie on November 10, 2006 at 11:06 pm said:

    eh ya ker? erm model nseries yg maner satu tu ek? tak penah play file yg dari ipod nyer laie, tapi penah play .mp4 file dari O2, ok takder aper2 prob pon

    wah… ko pon owner o2 ke? baru je cadang nak beli o2 exec taun depan… hoho
    *dah offtopic nih :P

  16. CypherHackz says:

    nape kau tak just upload kat YouTube je mie? lagi senang. baca entry kau nim pastu terus tengok. he3.

  17. azmie says:

    Kyoshiro on November 10, 2006 at 11:45 pm said:

    azmie on November 10, 2006 at 11:06 pm said:

    eh ya ker? erm model nseries yg maner satu tu ek? tak penah play file yg dari ipod nyer laie, tapi penah play .mp4 file dari O2, ok takder aper2 prob pon

    wah… ko pon owner o2 ke? baru je cadang nak beli o2 exec taun depan… hoho
    *dah offtopic nih :P

    isk bukan ler, kawan aku nyer…huhu

    CypherHackz on November 11, 2006 at 12:01 pm said:

    nape kau tak just upload kat YouTube je mie? lagi senang. baca entry kau nim pastu terus tengok. he3.

    aku kalu bole sumer nak dari site sendiri ajer…tanak guner external source ;)

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p