16 Comments


  1. Domz says:

    ape nak kata ..
    selera kite dua sama..
    tapi aku lagi suke theme conzep ko dulu..
    dan aku guna theme yg sama..
    dan berkekalan sampai skang nieh..

  2. CypherHackz says:

    macam bisa ku lihat saja theme ini. nama theme ni fresh kan?

  3. azmie says:

    @domz: aku pon masih simpan theme tu lagi, maner ler tau tetiba teringin nak pakai balik ker :D

    @cypher: yep nama theme ni fresh…ala ada link dlm dashboard tu, tu yg terus sambar tu…:P

  4. Kyoshiro says:

    erm… cun2, theme aku pon nak tuka jugak :)
    on searching :D

  5. emptyspace says:

    hmm.. lawa theme ni.. bartelme pakai theme ni dulu kan sblm dia tukar ke ExpressionEngine?

  6. azmie says:

    ader satu lagi version theme yg serupa cam fresh, nama dier (not so) fresh, bezanyer colour dier lain jer…:)>-

  7. ZeMMs says:

    Huh… 2.0 sungguh design theme nih. Memang eye-friendly ler.. cun cun :d:d

  8. Wizurai says:

    ermmm… memang fresh aku tgk…
    biru? huhuhu…

  9. azmie says:

    ZeMMs on October 17, 2006 at 3:43 pm said:

    Huh… 2.0 sungguh design theme nih. Memang eye-friendly ler.. cun cun :d:d

    yep yep…:d

    Wizurai on October 17, 2006 at 5:45 pm said:

    ermmm… memang fresh aku tgk…
    biru? huhuhu…

    yep…refreshing…:d mmg aku ske biru…;)

  10. nagacute says:

    freshnya kt sni :d

  11. aman says:

    huhuhu…lawa-lawa…:d

  12. gie says:

    bro…nak theme yg sebelom nie ble….hehehe…minat yg tu laa

  13. shadowX_19 says:

    huhuuh. aku pun minat kale biru :)>-

  14. ikram_zidane says:

    aku suka dia nyer navigation (horizontal tu)… nampak lawa and takde cacat pun… lawa gile.. “Else wheres” tu kosong je ?/

  15. azmie says:

    eheheh ituler takda idea nak boh aper laie tu…:p

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p