Hah rasa jap ajer dah pon Ramadhan yg ke 20, rasa cam baru baper hari aku tulis entri yang pertama dalam bulan puasa…tau-tau jer tinggal 10 hari ajer lagi…so aku nak ucap awal-awal, selamat menyambut Hari Raya Puasa/Aidilfitri, maaf zahir dan batin. Andai ada yang terlanjur kata dan tersinggung dihati baik dari segi secara realiti mahu pun secara maya (dalam blog ni) harap dimaafkan la ek. Let bygones be bygones. 0 – 0.

Raya nanti cadangnya nak balik kampung kat Perak nun ajer (belah arwah mak), dan cumer balik hari, dengan kata lain pegi awal-awal pagi lepas subuh, bajet sampai masa sembahyang raya dan stay sampai dalam lebih kurang kol 3-4 dan terus balik semula ke KL, abah aku lebih kurang sama rancangannya tapi dia akan bergerak pergi ke Kelantan pada waktu tengahari. Abang aku pulak, balik ke rumah keluarga mertua dia kat Kuala Kangsar, dan dalam raya ke-4 akan pergi ke Kelantan (keluarga belah abah), mesti nak tunjuk bini kat keluarga abah pulak ;-) .

So aku lak pecite dah balik KL nanti? dok rumah layan TV ajerlar…tapi kalau ader orang ajak datang pi beraya rumah diorang pon ok gak…B-)

14 thoughts on “kejap je rasanye

  1. CypherHackz says:

    tak sabar pulak aku nak balik kampung. yea2.

    btw letak la plugin smiley kat atas comment ni. senang sikit aku nak pilih smiley. he3.

  2. azmie says:

    aaa nanti aku godek2 lagi…tak siap godek laie ekceli…still tak boh quote nyer tag dan juga clickables smilies tu…:P

  3. Kyoshiro says:

    wah, kampung aku dekat jer :)
    tapi aku xleh syok2 sgt sambut, SPM is waiting :|
    hohoho

  4. azmie says:

    ingat nak tgk wayang satu hari ler nnt…hohoh…movie watching non stop marathon…:joget

    cypher aku dah enable balik smilies kat comment :D

  5. azmie says:

    Kyoshiro on October 14, 2006 at 10:03 am said:

    wah, kampung aku dekat jer :)
    tapi aku xleh syok2 sgt sambut, SPM is waiting :|
    hohoho

    tak pasan kyo ader kat sinih…ala enjoy skejap ajer…hohoh menghasut laks…>:)

  6. azmie says:

    aku baca surat kabo kater tgk anak bulan 22hb nih, kira ahad ni :)

  7. abah says:

    selamat hari raya dude…cepat benar kan..alih2 nak raya dah.. :)

  8. azmie says:

    selamat hari raya juge…:d

  9. megat says:

    selamat hari raya azmie :)

    klu ada salah dan silap perbuatan atau kata harap dimaafi :d

  10. azmie says:

    selamat hari raya megat…samaler disini…0-0 ek..:)>-

  11. mr.eims says:

    waaa…. memang kejap… :( rasa sayang lak bulan ramadhan yg penuh dengan keberkatan… (ceh..mcm banyak sangat amal tu…) :malu

    anyway… slamat hari raya semua……maaf zahir batin :d

  12. aman says:

    salam aidilfitri

  13. Pingback: myCypherHackz.Net
  14. eddie says:

    Selamat Hari Raya Aidilfitri~ :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p