• precious…

    Received the prize from Exabytes just earlier today via Poslaju…salute for fast on deliver the item…:-D

     
     
     

    Ahh…totally speechless…:-D

10 Comments


  1. Fahmishah says:

    malangnye aku xdo camera.so xleh nak view aku nye..keke..balik skolah nampak bungkusan atas meja.aiyark! its coming! aku terus lari n bukak dengan gelojoh!…:joget

  2. azmie says:

    hahah…samaler, aku pon bukak ngan gelojoh gak…hohoh

  3. hepans says:

    ahahahah congrats skali lagi. :)

  4. azmie says:

    hepans on September 20, 2006 at 9:03 pm said:

    ahahahah congrats skali lagi. :)

    huhu tengkiu tengkiu

    bardy on September 20, 2006 at 11:53 pm said:

    ok jeles.

    jeles ek…jeles lar lagi…hohoh

  5. azurt says:

    bestnye.. fahmishah pun dapat ke..? korg masuk contest ke ape..? jeles la pulak..

  6. azmie says:

    azurt on September 23, 2006 at 9:16 pm said:

    bestnye.. fahmishah pun dapat ke..? korg masuk contest ke ape..? jeles la pulak..

    ituler hang azurt, aku ader post kat dlm blog ni tak lamer dulu psl contest tu…huhu ;)

  7. Kyoshiro says:

    wow, besh2…. camne sound? ok ke x?

  8. ikoko says:

    wahai DATO` A..

    anak-anak kita semua sihat ke?

    ahahaha.. azmie, nampak gayanya sekarang, aku ngan kau je ler bleh gurau-gurau yang agak melampau sket..

    sebab orang lain sumer sudah ada itu PENJAGA TERHORMAT..

    ahahamuwahahakakakekee..

    erm.. sorry

    best la IPOD ko ni.. bape GIG ek? (untuk etnry kali ni, aku hanya sempat tengok image IPOD ni je..

    ok la tata.. DATIN A nak mandi dulu..

    tatatitutut~

  9. azmie says:

    Kyoshiro on September 26, 2006 at 7:40 pm said:

    wow, besh2…. camne sound? ok ke x?

    cantek! ader gak ler dumdumdum nyer…huhu

    ikoko on September 27, 2006 at 5:55 am said:

    wahai DATO` A..

    anak-anak kita semua sihat ke?

    ahahaha.. azmie, nampak gayanya sekarang, aku ngan kau je ler bleh gurau-gurau yang agak melampau sket..

    sebab orang lain sumer sudah ada itu PENJAGA TERHORMAT..

    ahahamuwahahakakakekee..

    erm.. sorry

    best la IPOD ko ni.. bape GIG ek? (untuk etnry kali ni, aku hanya sempat tengok image IPOD ni je..

    ok la tata.. DATIN A nak mandi dulu..

    tatatitutut~

    anak2 sihat ajer..huhu camtu ajerler… tinggal kita jer ler yg dlm kelab single mingle nieh…

    iPod tu mmg besh! lagi besh pasal free!..huhu

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p