• saya sudah menang…

    Ingat lagi tak contest Merdeka yang dianjurkan exabytes tempoh hari? yeah aku menang iPod Shuffle 512MB, maklumat lanjut boleh didapati di SINI.

     

    Kalau diikutkan aku menang pasal direfer oleh sedara Mohamad Fahmi (mesti fahmie.net nieh, yeah you rawk Fahmie! thanx a lot :)>- )

    Ituler kelebihan hosting under exabytes nih, banyak excitement bakal menanti anda !!! :joget2

    update:komen dan trackback telah ditutup utk entri ini, ntah apersal biler aku post komen jadi hang biler nak bukak entri ni…menyebabkan loading site menjadi slow

29 Comments


  1. Fahmishah says:

    azmie..!! kite menang yeah yeah!!:joget
    ko jampi apa kat excel ko tu?:d

  2. Fahmishah says:

    :joget Kite Menang Yeah Yeah!

  3. adib. says:

    hehe..nk ucap ape lagi klu bkn tahniah.. :D :P

  4. Domz says:

    tahniah tahniah..
    and tepuk-tepuk =d>=d>

    p/s: sebenaunye aku leles..

  5. azmie says:

    yeah thanx all…selama hidup aku ni, aku rasa ni first time menang hadiah dlm sesuatu contest kot…happy happy :d

  6. CypherHackz says:

    ni lagi sorang… mana boleh aku tak dapat… uwa…. :((
    hu3. btw congrats! :d

  7. azmie says:

    thanx cypher…well alhamdulillah aku dapat…:d

  8. hepans says:

    congrats :) damn lucky la u..ahahahah

  9. ikram_zidane says:

    tahniah… taknak jual ke shuffle tu ?? aku nak beli…

  10. azmie says:

    hepans on September 13, 2006 at 11:41 pm said:

    congrats :) damn lucky la u..ahahahah

    lucky me…huhu

    ikram_zidane on September 13, 2006 at 11:42 pm said:

    tahniah… taknak jual ke shuffle tu ?? aku nak beli…

    lorr, barang pon lom dpt laie…laie pon nak gak test guner mende tu dulu…;)

  11. hepans says:

    beli baru la dud.. baru 400

  12. azmie says:

    aiyoo you ada online ka winter…hohoh

    lagi bagus kalau dpt main prize dier tu…pocket pc tu….sayang cumer 2 ajer (winner & referrer ajer)

    wutever pon, bersyukur ngan apa yang ada, berterima kasih ngan apa yang dapat….:)>-

  13. paskal says:

    hoho congrats bro!;) tapi gue nggak menang huhuhuhuhuhuhu:((

  14. azmie says:

    thx paskal, tu ler hang tanak masuk aritu…:-“

  15. ZeMMs says:

    Pegh.. best gile bole menang iPod shuffle…
    tapi confuse aku.. yg dapat iPod tu nanti azmie ke fahmie? ke bahagi dua? hehhee :joget

    congrats dude

  16. azmie says:

    2-2 dapat ler zemms :d

  17. aman says:

    huaaaaaaaaaaa….aku tak menang…:((

  18. azmie says:

    erk jangan risau, there’s always next time…:d

  19. paskal says:

    huhu me masuk gak la..refer name bro lagik tawww..huhuhu :((

  20. bardy says:

    Dem…patutler bau kemenyan hari tu..azmie gi bomoh ari tew yerkk….:-w jeles

    Hahahahhaa :)) Kiddin dude! Congrats!!!!:joget

  21. azmie says:

    paskal on September 14, 2006 at 10:23 pm said:

    huhu me masuk gak la..refer name bro lagik tawww..huhuhu :((

    owh ya ker…aper nak buat, fahmie yang kene dulu, aku just jadi diernyer referer ajer…hohoh

    bardy on September 15, 2006 at 1:38 am said:

    Dem…patutler bau kemenyan hari tu..azmie gi bomoh ari tew yerkk….:-w jeles

    Hahahahhaa :)) Kiddin dude! Congrats!!!!:joget

    isk mana der, tak main sumer tu…huhu thanx :d

  22. Kyoshiro says:

    wow, congrats! keishuku~! :d

  23. Fahmishah says:

    :(( Dua minggu lagi..!!

  24. Wizurai says:

    tahniah le… maybe lain ari aku pulak yg menang… :d

  25. azmie says:

    Fahmishah on September 15, 2006 at 3:46 pm said:
    :(( Dua minggu lagi..!!

    lorr…ingatkan aper td…rilek rilek, dier kater “within 2 weeks” dalam masa 2 minggu, kira paling lewat pon 2 minggu ler…:joget

    Wizurai on September 15, 2006 at 3:52 pm said:

    tahniah le… maybe lain ari aku pulak yg menang… :d

    yeah! maner ler tau kan…hari ni hari aku, esok lusa hari korang…:)>-

  26. mfaizalzul says:

    la..ingat kan menang motor..huhu:d:d

  27. athrun zala says:

    Woh! tahniah 1st time menang hadiah! hehe. mesti ingat sampai mati punye. aku 1st time menang hadiah contest masa skolah rendah dulu, kalau ko ingat dulu kan ade magazine MKK [mingguan kank-kanak], dapat hadiah hadiah air kotak satu karton, punye le happy. heheh. tapi lepas tu dah tak penah menang lagi, heh.

  28. Aisyah says:

    whoa! congrats! congrats! :joget :)>-

    bestnyer dpt ipod!

Trackbacks/Pingbacks

  1. Silenteve.net » Larut