Merdeka!

Tinggal baper jam laie sebelom genap 31 ogos 2006…aku nak ucapkan Selamat Hari Merdeka / Kebangsaan yang ke 49 kepada bloggers dan juga sumer visitor laman blog aku yang tak seberapa nih…haihh tahun depan cukup ler setengah abad kita ni dah merdeka. Rasa cam tua ler plak hohoh (mmg tua gak pon…umur dah suku abad…;)) )

21 thoughts on “Selamat Merdeka 49

  1. bardy says:

    Selamat menyambut hari Merdeka kepada semua rakyat Melaysia *saya cakap dalam bahasa melayu takut nanti saya kelihatan bodoh jika berbahasa dalam bahasa Inggeris.. :)

  2. CypherHackz says:

    selamat hari raya… eh silap. selamat hari merdeka…

  3. tj says:

    bardy on August 30, 2006 at 8:31 pm said:

    Selamat menyambut hari Merdeka kepada semua rakyat Melaysia *saya cakap dalam bahasa melayu takut nanti saya kelihatan bodoh jika berbahasa dalam bahasa Inggeris.. :)

    Kenapa nak malu dengan diri sendiri. Bangga dengan diri sendiri. Tak ada orang yang nak banggakan untuk diri kita.

  4. hepans says:

    Selamat hari merdeka :)

  5. Pingback: CypherHackz.Net
  6. paskal says:

    hepi merdeka. aku baru balik dari tgk fireworks kat dataran gemilang putrajaya… best oohh!!:d

  7. azmie says:

    selamat selamat…aku tgk fireworks gak, tapi dalam tv ler…hohoh

  8. ejon says:

    azmie on August 31, 2006 at 7:23 am said:

    selamat selamat…aku tgk fireworks gak, tapi dalam tv ler…hohoh

    aku tgk fireworks gak.. tp kat dalam flash je la.. haha.. selamat dan legal

  9. adib. says:

    haha…MERDEKA MERDEKA MERDEKA!!! ting tong teng..hehe…

  10. Pingback: Speak!!!
  11. Domz says:

    slamat ari medeka encik Azmie..
    maaf zahir dan batin…

  12. azmie says:

    hahah ramai gak linking image aku ek…tanak tanyer camner aku wat ke? :joget

  13. gie says:

    wah…ramainyer cilok…hehehe…bro,camne buat banner tu…ke cilok gak :p

  14. azmie says:

    bole dikatakan cilok gakler…tapi reedited…hohoho ;)

  15. nashrex says:

    apakata aku nak cilok gak?

  16. azmie says:

    cilok jer…tarak hal…hohoh :-“

  17. Pingback: Info Tech & Me
  18. ikoko says:

    assalamualaikum..

    pss pss..

    sorry azmie..
    ko nye image bendera ni lebar sangat..
    sampai ko nye sidebar terus jatuh bawah..

    aku guna ie skrg..

  19. azmie says:

    waalaikumsalam

    isk ya ker ikoko? aku browse guner FF ngan Opera lagi…ok jer…IE sux…haha :joget

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p