Korang masih ingat tak camner korang first wat IC korang? Yeah dulu kalau nak wat IC bukan cam sekarang, kene pi kedai gambar dulu nak tangkap gambar utk IC, ni jenis IC yang warna hitam putih nyer (pastu baru diperkenalkan yang version warna nyer)

Well aku tak baper ingat details maser nak wat IC dulu, tapi yang aku tau maser tu ramai giler orang, and satu perkara yang tak dpt nak aku lupakan, maser tangkap gambar utk IC tu, aku wat muka senyum tak hengat nyer…skali biler bagi kat akak pendaftar tu dier pon gelak kecil-kecilan cakap kiutnyer muka…huhu

Ingatkan nak scan IC lamer aku tu wat kenangan tapi sayangnyer telah diambil oleh akak pendaftar masa nak amek MyKad aritu…heran laks bapak aku wat MyKad depa tak amek laks IC lamer dier…

One more thing, ader satu perkara yang membuatkan aku terfikir sejenak, memandangkan masa aku first buat IC, adalah bersama abang dan arwah mak aku, so giliran aku ngan abang aku kira selang satu ajer…IC aku 810726-08-5037, dan abang aku 5035…(FYI, IC lelaki nombor hujung adalah ganjil dan perempuan pulak nombor genap….ni utk yang tak tau ler…huhu)

So aku terbayangkan ler, time tengah boring2 ni (pastu terus dijadikan bahan blog) sapakah gadis yang bernombor 5036 yang telah mendaftar, rasanya mesti sekali ngan aku pada masa tersebut? Can’t help wondering….~ 8->

9 thoughts on “mengelamun

  1. iziana says:

    shaye la gadis 5036 tu…time tu shaye beratur blkg awk
    *sambil tersipu malu :malu

    -tipu je dan lariiiiiiiiiiiiiiiii

  2. azmie says:

    adakah anda gadis misteri??? tidak??? anda telah tipu??? sampai hati awak tipu shaye…apekah salah saya???

  3. adib. says:

    errmm..klu laa gadis tu yg bertuah awk dh tau..musti dijadi kn bakal isteri ke??errmm.. :-?

  4. azmie says:

    hahah skali makcik maner ntah…takleh nak agak…hoho

  5. bardy says:

    Gamba ic lama aku rambut tebuan besar sebelah. Aku nak bakar ok.

    Apekah mengharap gadis Ic? huhuhu

  6. hepans says:

    aku ade lagi IC lame tu, pasal dulu time buat IC baru IC lame aku ilang, so die tak mintak la. Tau2 je jumpe balek wallet colorful aku, malu plis wallet kaler hijau merah ungu kuning. Wakkakakakaka. Eh btw, aku rase rambut aku pon cam tebuan gak. Style kot zaman dulu2. :))

  7. azmie says:

    bardy on August 25, 2006 at 11:47 pm said:

    Gamba ic lama aku rambut tebuan besar sebelah. Aku nak bakar ok.

    Apekah mengharap gadis Ic? huhuhu

    yeah gadis IC yg misteri…8->

    hepans on August 26, 2006 at 12:06 am said:

    aku ade lagi IC lame tu, pasal dulu time buat IC baru IC lame aku ilang, so die tak mintak la. Tau2 je jumpe balek wallet colorful aku, malu plis wallet kaler hijau merah ungu kuning. Wakkakakakaka. Eh btw, aku rase rambut aku pon cam tebuan gak. Style kot zaman dulu2. :))

    apekah!!?? rambut ko ngan abah cam sarang tebuan? haha afro ker aper? :))

  8. hepans says:

    bukan afro, die cam tebal gile kembang belah tepi. wakakakka.

  9. gie says:

    tak sempat nak scan pun gambar lame…tapi,cam klakar je…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p