• karnival@sri serdang

    fun fair di pekan sri serdang kembali lagi…despite aku yang tak penah pegi pon…huhu… aku hanya lalu ajer, destinasi sebenar adalah ke pekan sri serdang, nak p dinner di gerai tom yam kat medan selera kat situ, having pattaya fried rice and iced milk tea, lamer dah tak wat camni, I mean having dinner outdoor ler, slalunyer tapau makan kat umah ajer…8-|

    nampak cam meriah banget ajer fun fair tu…ngan lampu2 tuju langitnyer tu saper2 yang lalu area situ pasti perasan…aku rasa tiap2 tahun wat kot pasal tahun lepas pon ader gak (dan aku pon hanya lalu ajer time tu gak)…

    well sesaper nak gi tu ajak ler aku ek…takder guner kalu gi sengsorang nih…:(:-S

13 Comments


  1. hepans says:

    tadi aku lalu gak, macam meriah gak, tapi tak tergerak plak nak pegi.. wahahha.. rase macam erm.. tah :P

  2. bardy says:

    Bebbbb aku baru lalu tadik…service keta hepannn ader funfair lantas teringat final destination 3!!!! ngeri ok hokey…

    ala azmie..kiter senasib la… kalo la ader awek….ngaaaa (ergh tanak pk dah pasal awek)

    Epan tuh kalo ima ader skang sure dah hajak gi usha… 8->

  3. ikram_zidane says:

    putrajaya macam dekat je… nanti aku try tengok..

  4. azmie says:

    hepans on July 27, 2006 at 9:40 pm said:

    tadi aku lalu gak, macam meriah gak, tapi tak tergerak plak nak pegi.. wahahha.. rase macam erm.. tah :P

    kite ramai2 gi nanti nak tak? ajak ler skali ejon ngan abah :d

    bardy on July 27, 2006 at 11:03 pm said:

    Bebbbb aku baru lalu tadik…service keta hepannn ader funfair lantas teringat final destination 3!!!! ngeri ok hokey…

    ala azmie..kiter senasib la… kalo la ader awek….ngaaaa (ergh tanak pk dah pasal awek)

    Epan tuh kalo ima ader skang sure dah hajak gi usha… 8->

    awek skrg belakang citer…meh gi funfair…erk servis kete katne td? awat tak g bengkel aku aje?

    ikram_zidane on July 27, 2006 at 11:51 pm said:

    putrajaya macam dekat je… nanti aku try tengok..

    dari putrajaya? hmm ntah rasa dah dekat kot…aku pn baper kali aje gi putrajaya tu…:P

  5. bardy says:

    aku cam ala2 sesat sloth je nak gi bengkel ko…nama bengkel pon tatau douh… lengkali aku terai anta keta aku kat situ plak…

    *tadi servis keta kat..depan skolah…kedai paling tepi…. kan yepan? kan?

    Tapi nanti aku datang mesti cam klaka and awkward berdebar2 saperkah azmie..wakakakka…lari2

  6. azmie says:

    hahah, kedai ader cap bridgestone tu ker? bengkel aku pon jauh, kat jln kelang lama…tapi kalu dah bese dari serdang tu kejap ajo….:d

  7. hepan says:

    mie, kalau sebis kat bengkel ko dpt diskaun ke.. ahahha. Aku serbis kat LEE AUTO SERVICE, tuka minyak itam, oil filter, bersihkan air filter = rm116. Kalau kat bengkel ko dpt murah tak :P
    p/s – minyak itam aku semi-syntetic.

  8. azmie says:

    uiyo murah tu…kat tempat aku takleh dpt camtu ler…kalu pakai minyak semi synthetic, aku rekemen satu minyak jenama Chemlube, mmg berkesan utk enjin yg ada hydraulic lifter – dlm maksud lain, biler start kete pepagi enjin bunyi *dik dik dik (sound efek ler tu), tapi biler pakai minyak tu kesan bunyi tersebut akan hilang…mmg dah terbukti berkesan…huhuh promo ler plak ;)

    btw minyak jenama apa ko pakai? nih jenis package skali sumer rm116 ker aper ni?

    btw lagi kalu ikut cam aper yg ko tukar kat bengkel tu, base on harga aku, dlm rm12+ ajer, guner minyak jenama Chemlube yang aku cakap tu…:-D

  9. hepan says:

    pakai minyak vr ape tah… tak tgk pun, minyak tu RM79 kot. menatang ape hydraulic lifter tu? aku bab2 kereta ni mmg fail abis la.. wahaha

  10. rontol says:

    alo2..Tun M kene serang err..ape kate kite exchange link??
    :d

  11. azmie says:

    hepan on July 28, 2006 at 4:40 pm said:

    pakai minyak vr ape tah… tak tgk pun, minyak tu RM79 kot. menatang ape hydraulic lifter tu? aku bab2 kereta ni mmg fail abis la.. wahaha

    ntahle aku pn bukan baper paham sgt, cuma slalu dengar bos dok kater kat kastemer yg minyak ni mmg bagus…dan ramai gak ler yg setuju lepas guna minyak nih…owh and lagi satu, slalunyer secara koman ler, kebanyakan minyak hitam ni adalah mineral-based, well yg Chemlube Esterbond ni adalah ester-based, which is better for engines…:D

    rontol on July 28, 2006 at 11:08 pm said:

    alo2..Tun M kene serang err..ape kate kite exchange link??
    :d

    a’ah…aku dengo sampai terbatuk2 tersesak2 nafas org tu dibuatnyer…huhu exchange link? no hal…:)

  12. shazni says:

    uhuh
    dah dekat dengan cyberjaya… mai pusing sini..
    kat mana lak funfaier tu ..
    nak pi gak.. kat luar cam best tak?

  13. azmie says:

    kat sri serdang ajer shazni…tanyer ejon dier tau nyer…:-“

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p