• …letih…

    aper yg bole aku katakan, adalah aku rasa letih sangat…letih ngan pelmacam (bole diterima pakai ker ni? spatutnyer pelbagai) perkara…sometimes just want to give up everything and enjoy life to the fullest…tapi teringatkan aku ader tanggungjawab yang mesti dipikul…sampaikan diri sendiri pun tidak terjaga…sampai bilakah keadaan akan terus berkekalan camni? hmmm (nada mengeluh) ntahler…:-<

11 Comments


  1. gie says:

    pk pasal awek ke..? :-?

  2. bardy says:

    pelmacam (— apekah ini?

    bermacam ke…

    nape konyer frasa hidup cam sama ngan aku? Haihhh~

  3. azmie says:

    gie on July 25, 2006 at 9:11 pm said:

    pk pasal awek ke..? :-?

    ader gakler kaitan sket2…

    bardy on July 25, 2006 at 11:07 pm said:

    pelmacam (— apekah ini?

    bermacam ke…

    nape konyer frasa hidup cam sama ngan aku? Haihhh~

    itu perkataan emo aku -> pelmacam…haihh…~ ader kebarangkalian sama ngan ko ler kot abah…8-|

  4. puteri_bulan says:

    a’kum..
    sabar… byk2kan bersabar… pk positif.. setiap yg berlaku..mesti ader hikmahnyer…:)>-
    lame tak dgr citer…?

  5. ZeMMs says:

    Just go and enjoy life to the fullest la.. hehehe… *evil…. evil…* :joget

  6. c4stello says:

    la… ingatkan si epan sorang kena panyakit nie. ko pun kena gak mie!? [-(

  7. azmie says:

    puteri_bulan on July 26, 2006 at 12:27 am said:

    a’kum..
    sabar… byk2kan bersabar… pk positif.. setiap yg berlaku..mesti ader hikmahnyer…:)>-
    lame tak dgr citer…?

    waalaikumsalam…lamer tak dengar citer moon princess nih…huhu…

    ZeMMs on July 26, 2006 at 12:38 pm said:

    Just go and enjoy life to the fullest la.. hehehe… *evil…. evil…* :joget

    kalu ikutkan mmg nak wat camtuler…[-x

    c4stello on July 26, 2006 at 1:37 pm said:

    la… ingatkan si epan sorang kena panyakit nie. ko pun kena gak mie!? [-(

    epan? awat dier lak ader kaitan kat sinih? dier tu tgh dilamun cinta ler…huhu

  8. hepans says:

    ape neh ngumpat aku.. ahaha

    rilek mie, sometimes kan kite akan rase sangan bosan dengan idup (bukan la sampai tahap nak bunuh diri tu). Kire rase useless, tired, sick and segala2 nye. Kekadang rase sunyi yang teramat, rase tak larat nak tunggu dah (tunggu ape2 la)

    tapi kan, someday ko akan jumpe ape yang ko cari, ape yang ko impikan, ape yang ko nantikan selama ni. tak semestinye ko akan jumpe ur soulmate, tapi something la yang buat ko rase berguna.

    ohh aku dah merepek malam2 ni.. ahaha sorry2.. anyway never give up! :)

  9. azmie says:

    hepans on July 26, 2006 at 11:44 pm said:

    ape neh ngumpat aku.. ahaha

    rilek mie, sometimes kan kite akan rase sangan bosan dengan idup (bukan la sampai tahap nak bunuh diri tu). Kire rase useless, tired, sick and segala2 nye. Kekadang rase sunyi yang teramat, rase tak larat nak tunggu dah (tunggu ape2 la)

    tapi kan, someday ko akan jumpe ape yang ko cari, ape yang ko impikan, ape yang ko nantikan selama ni. tak semestinye ko akan jumpe ur soulmate, tapi something la yang buat ko rase berguna.

    ohh aku dah merepek malam2 ni.. ahaha sorry2.. anyway never give up! :)

    yep yep…tapi…useless tu taderler…rasa HELPLESS aderler…:|

  10. ikoko says:

    erm.. datin tatau nak kata apa..

    dato` A.. jgn sedey sedey la okeh..

    mesti ada sebab, nape ALLAH tak bagi kita jumpa SOULMATE kita awal-awal cenggini.. mesti ada sebab punyer…

    mungkin ALLAH nak uji kita.. sama ada kita ni penyabar ataupun tak.. macam yg ko dah tau la.. Allah kan memang bersama ngan orang penyabar macam ko nieh~ jadinye, doa la bebanyak, okeh. jangan berputus asa dalam berdoa..

    mungkin ALLAH tahu, KITA MAMPU UNTUK LALUI HIDUP TANPA SOULMATE DI AWAL MUDA MACAM ni..

    jadi, ALLAH takde la bagi ko jumpa SOULMATE ko dengan secara DRASTIKnyer~ .. mende express, selalu kalut dan banyak keburukan..

    azmie, have u been driving before? i believe u do.. Same concept apply to relationship. we have to START. wait for the right timing.. and push the paddle slowly.. we cannot suddenly goes fast.. nanti calar-balar kereta, berlanggar sana sini. accident.. mesti ko takmoh camtu, kan..

    jgn kusut k.. selawat banyak-banyak…

  11. azmie says:

    thanx for the advice ikoko-san…at times like this a friend’s caring is needed…that’s what friends for…:)

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p