• subtle theme

    yeah pagi-pagi surfing terjumpa link theme ni kat dlm dashboard…skali tengok demo cam lawa lak, especially header dier tuh…tambah lagi aku suka kaler hijau-nature nih…so aku pon implement dalam dev page aku…tapi rasa nyer cam penah tgk ader geng cronies yang dah pakai theme lebih kurang seiras ngan yang ni nyer…:-?

    theme bole didownload di SINI, dan ader additional package disertakan sekali, header generator utk yang pakai photoshop (sayang skali aku ni guner fireworks ajer) – download SINI, dan satu style utk theme ni – download SINI

13 Comments


  1. azraai says:

    baru nak guna aduh…

  2. azmie says:

    ler guna ajerler…aku just bgtau jer pasal theme nih and test kat dev page ajer…:)>-

  3. ikram_zidane says:

    azraai on July 21, 2006 at 12:09 pm said:

    baru nak guna aduh…

    guna je la…. dah memang ramai orang download, ade ribu lagi ornag lain yg pakai…
    setahu aku ade banyak color lagi…

  4. gie says:

    dah pakai pun aritu…mase usya2 K2 nyer theme ngan theme2 yg menarik… huhuh…kalo ade org nak pakai,pakai laaa…aku tak sempat nak edit plugin sumer…tapi,lawa theme nie…serious…

  5. bardy says:

    Hurmm theme yg fresh :)

  6. c4stello says:

    adui dah malas nak edit klu tuko theme lagi :d

  7. azmie says:

    ikram_zidane on July 21, 2006 at 8:25 pm said:

    azraai on July 21, 2006 at 12:09 pm said:

    baru nak guna aduh…

    guna je la…. dah memang ramai orang download, ade ribu lagi ornag lain yg pakai…
    setahu aku ade banyak color lagi…

    not sure about colour tu…tapi ader satu stye baru direlease…try usyar link aku bg tu

    gie on July 22, 2006 at 11:33 am said:

    dah pakai pun aritu…mase usya2 K2 nyer theme ngan theme2 yg menarik… huhuh…kalo ade org nak pakai,pakai laaa…aku tak sempat nak edit plugin sumer…tapi,lawa theme nie…serious…

    theme tu k2 based gak kan?

    bardy on July 22, 2006 at 12:37 pm said:

    Hurmm theme yg fresh :)

    yeah…not to mention…soothing also

    c4stello on July 22, 2006 at 3:05 pm said:

    adui dah malas nak edit klu tuko theme lagi :d

    ala terus pakai ajer…takyah nak edit mengedit dah…:D

  8. ikram_zidane says:

    betul2.. pakai je la terus… buat apa nak ubah2 kan..

  9. ikoko says:

    Kawaiii..
    :D
    aik.. u suka hijau jugak ek… ? :D
    yes.. ijau is great anyway..

    green is great :)
    selamat berhijau-hijauan, okeh~!

  10. azmie says:

    ikram_zidane on July 22, 2006 at 8:30 pm said:

    betul2.. pakai je la terus… buat apa nak ubah2 kan..

    agreed :D

    ikoko on July 23, 2006 at 2:31 am said:

    Kawaiii..
    :D
    aik.. u suka hijau jugak ek… ? :D
    yes.. ijau is great anyway..

    green is great :)
    selamat berhijau-hijauan, okeh~!

    yeah aku ske green, light blue, and pearl white :D

  11. c4stello says:

    aku sebenarnya suka warna hitam

  12. ikoko says:

    huwaa..

    nape semua sama ni

    me too

    like white pearl, green light(macam warna honeydew), light blue is ok..

  13. azmie says:

    c4stello on July 23, 2006 at 2:41 pm said:

    aku sebenarnya suka warna hitam

    black is elegant :D

    ikoko on July 24, 2006 at 2:09 am said:

    huwaa..

    nape semua sama ni

    me too

    like white pearl, green light(macam warna honeydew), light blue is ok..

    nampaknya banyak kesamaan ;)) ;)

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p