At last! The english (US) version is out for PS2…aku dah download torrent dier, burned to DVD dan main, finally!!! sekarang baru ler reti sket…main yg version Jepun nyer seblom nih memang tak paham haper langsung…b-(

 

baru start main saga naruto ngan juge sasuke…yet to explore the rest of the game feature…stopped wat masa skrg ni…kang tak pasal2 tak tido malam ni dok main game jer…B-)

16 thoughts on “naruto ultimate ninja

  1. KuSyafiq says:

    waaa… baru kuar punye eng ver??? :(( ps2 aku dah xde

  2. azmie says:

    a’a…release kalu tak silap june lepas…siok woo…:d

  3. Aisyah says:

    hmm… bestker naruto game ni? boleh buat ke sumer ninjutsu? n… game style dia camne? adventure eh?

  4. bardy says:

    waghhh waghhhh huuUuuu ps2 epan telah dihamek oleh akaknye… nak main~

  5. hepans says:

    shitness tade ps2 plak time2 nih..waaaaa sedihnye iduppp

  6. azmie says:

    Aisyah on July 14, 2006 at 8:53 pm said:

    hmm… bestker naruto game ni? boleh buat ke sumer ninjutsu? n… game style dia camne? adventure eh?

    for beginners rasanyer takleh wat sumer laie…ntahler pasal baru main skali jer…tak sabo2 nak main laie ni…huhu

    bardy on July 14, 2006 at 8:58 pm said:

    waghhh waghhhh huuUuuu ps2 epan telah dihamek oleh akaknye… nak main~

    sian…huhu

    hepans on July 14, 2006 at 11:53 pm said:

    shitness tade ps2 plak time2 nih..waaaaa sedihnye iduppp

    mai umah aku main ps2 nak? :joget

  7. KuSyafiq says:

    xde care ke camne nak buat ps2 game maen dlm pc? @_@

  8. azmie says:

    ader jek emulator…tapi tatauler bole pakai ker idak…tak penah try lagi…

  9. ikram_zidane says:

    bahasa apa ni ??

  10. azmie says:

    adeh…ko ni…kan ader tulis US version tu…/:)

  11. gie says:

    erm..bagi ler link torrent tu..mane tau ade org lain nak pi donlot gak…kan memudahkan :D

  12. azmie says:

    ok here’s the LINK
    :d

  13. ZeMMs says:

    Eh… ingatkan site gravatar tengah error. boleh pulak keluar gravatar kat sini ek :)>-

  14. azmie says:

    ZeMMs on July 18, 2006 at 9:57 am said:

    Eh… ingatkan site gravatar tengah error. boleh pulak keluar gravatar kat sini ek :)>-

    gravatar aku tarak hal…bese ler kalu tak kuar tu…ko just refresh bebanyak…

    arghh leceh ler main mission mode ni…”6 additional blows”??? tak paham aku camner nak watnye!!!

  15. shadowX_19 says:

    dah lame tak melawat blog bro azmie ni.. uhuhuh.. game naruto version US..? version JP dah lame abis main. senang sgt.. skrg ni nak tunggu version ke-3 lak.. hadoi.. nape la game RPG lambat nak kuar…? tak sabar nak tunggu final fantasy 12. main yg base JP pening kepale. rase2 dah sampai tengah2 aku main. GF pun dpt ifrit,shiva n cerreberus je.. pastu otak jem sebab tak jumpe jalan n base tak bape paham.. uhuhuh:-w

  16. azmie says:

    erk game aper yg ko refer tu shadow? final fantasy ker? aku tak penah main pn game tu laie…

    aku laie ske main dlm bahasa yg aku paham…takper tunggu ajerler sampai version 3 US kuar…huhu :d

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p