• yahoo! go

    yahoo! go
     

    Have read about it form an ad on The Sun newspaper about 2-3 days ago (more info click HERE), got interested so wanted to give it a try. Have done every instructions given but still cannot use it, cannot even establish connection!. Anybody who knows the solution? Pretty please….really need your help ^:)^

16 Comments


  1. ikram_zidane says:

    ni buat apa sebenarnye ?? tak paham..

  2. azmie says:

    ko leh access yahoo nyer features dari handphone ko ler…

  3. hepans says:

    takut la plak nak try, kang kene cas lebey2 plak.. huuu.. btw aku dah tuka nombor tau.. pakai DiGi skrg… :P
    p/s – aku blom sms ko nombor baru aku ke?

  4. azmie says:

    aku ingat nak try dulu, tgk camner, pastu kalu agak2 mahal baru unsuscribe…

    p/s – ko tak sms pon…:(

  5. bardy says:

    tuka no sbb awek dier pakai digi..senang sket nak gayut…wuteva la kan..

    neway…ala..handset tak canggih neyy…taleh nak join kemeriahan… [-(

  6. ikoko says:

    er.. kalau handphone macam saya.. NOKIA6020 sesuai ke install mende ni?

    adoi la~

    kena beli handphone yang support software ni la jawabnye :(
    bardy, jom beli handphone jom..
    :D yg cikai tapi support software ni pun jadik ler~!

  7. azmie says:

    bardy on July 5, 2006 at 12:17 pm said:

    tuka no sbb awek dier pakai digi..senang sket nak gayut…wuteva la kan..

    neway…ala..handset tak canggih neyy…taleh nak join kemeriahan… [-(

    erm ader list utk supported handphones nyer…tapikan utk N90 aku tader ler plak…:-??

    ikoko on July 5, 2006 at 3:11 pm said:

    er.. kalau handphone macam saya.. NOKIA6020 sesuai ke install mende ni?

    adoi la~

    kena beli handphone yang support software ni la jawabnye :(
    bardy, jom beli handphone jom..
    :D yg cikai tapi support software ni pun jadik ler~!

    erm nokia 6020 tu camner rupa bentuknyer ikoko-san?

  8. c4stello says:

    ermm… camner erk :-? nnt ada masa aku try dload gak :d

    p/s : apa no ko erk!? /:)

  9. azmie says:

    c4stello on July 6, 2006 at 3:16 pm said:

    ermm… camner erk :-? nnt ada masa aku try dload gak :d

    p/s : apa no ko erk!? /:)

    ader kat dlm “about me” page tu :d

    sampai skrg takleh connect laie…ker DiGi tak sapot mende ni? saper yg berjaya guner Yahoo!Go ni yg guna no 016, sila ler bgtau camner anda set menatang ni…

  10. ikoko says:

    gambar NOKIA 6020 ada kat blog aku..

    ..

    dah nak jual..

    good bye my NOKIA 6020..

    ..
    :(

  11. ikoko says:

    tapi rasa taknak jual.. sebab saya beli ngan duit sendiri duit mak, untuk HADIAH PADA DIRI SENDIRI.. passed UiTM SEGAMAT…
    :((
    rasa taknak jual la :((

  12. azmie says:

    ikoko on July 12, 2006 at 8:44 pm said:

    gambar NOKIA 6020 ada kat blog aku..

    ..

    dah nak jual..

    good bye my NOKIA 6020..

    ..
    :(

    6020? hmm tak ingat camner rupenye….huhu

    ikoko on July 12, 2006 at 9:05 pm said:

    tapi rasa taknak jual.. sebab saya beli ngan duit sendiri duit mak, untuk HADIAH PADA DIRI SENDIRI.. passed UiTM SEGAMAT…
    :((
    rasa taknak jual la :((

    kira ader kenangan ler tu…adakah anda pasti anda hendak jual?

  13. ikoko says:

    saya tak tau, tapi dia dah beriya nak beli :((

  14. azmie says:

    sapakah dia aka the buyer itu?

  15. ikoko says:

    my kawan..

    tapi alhamdulillah.. saya berjaya pujuk dia untuk beli NOKIA 6020 yg first hand punyer..

    yey~!

    tunggu ptptn masuk :D hihi.. besh besh :)

  16. azmie says:

    so aper phone yg menjadi idaman kalbu ikoko-san tu? :joget

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p