• hot evening…

     

    Warghh!!! Apo nak nampak kat pc ni ha? Sakit mato keno cahaya mentari nak terbenam nih! Hari ni memang panas giler! kat sini, not even a single cloud was in sight, nampak langit yang kebiruan jek…biler dah nak masuk senja ni lagi panas ler jawabnyer…

     

    Cian kekucing 2 ekor aku ni…lari masuk dalam tido belakang workdesk aku ni, tak tahan panas…:-<

3 Comments


  1. azraai says:

    hari ini mmg panas la. aku sekolah petang tadi berpeluh tak henti-henti

  2. ZeMMs says:

    Indah betul aku tengok cahaya2 matahari tuh… :joget
    Ko tak rasa indah ker? :-?

  3. azmie says:

    azraai on June 30, 2006 at 8:13 pm said:

    hari ini mmg panas la. aku sekolah petang tadi berpeluh tak henti-henti

    malam pon tak senang tido tu…terasa lagi bahang panas petang tadi…

    ZeMMs on July 1, 2006 at 3:11 am said:

    Indah betul aku tengok cahaya2 matahari tuh… :joget
    Ko tak rasa indah ker? :-?

    indah kalu aku pakai sunglass dan ader angin bayu melanda dimuka…:)>-

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p