Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Nothing much, just like to hear the audio. FYI, it’s the opening theme song for the Korean drama series, “Summer Scent”, showing every Monday to Thursday 2.30pm on TV3.

P/S: Love it although lost in translation…:-D

14 thoughts on “summer scent

  1. ikoko says:

    best tak citer summer scent ni? dulu aku pernah guna layout summer scent kat secret blog aku :) sgt sweet.. penuh ngan hijau.. :)

  2. azmie says:

    ntah ler ikoko-san pasal aku antara tengok x tengok jer citer tu…so tak ingat jalan citer sangat :p

  3. hepans says:

    hurm.. lagu best gak, tapi aku tade mase nak tgk TV skrg.. waaaa

  4. azmie says:

    owh yer, lupa nak bgtau namer lagu ni Jung In Ho, singer dier Bi Mil…:)>-

    ala takyah tgk tv pon takper…dengar lagu cukup…bagi aku lagu ni besh…huhu

  5. bardy says:

    aaaa ni musim orang letak lagu jer ergh..ejon pon samer.. :-?

  6. azmie says:

    bese ler abah, aku kalu terase lagu tu cambesh aku dengo aku terus carik dan boh dlm entry :d

  7. CypherHackz says:

    aku minggu ni ngan minggu depan takde masa nak tengok tv. hu3. sibuk nak handle minggu haluan mahasiswa kat utm ni hah.

  8. azmie says:

    ooo ko jadi fasi ler utk event ni nnt?

  9. czm1961@streamyx says:

    azmie on June 29, 2006 at 12:29 am said:

    owh yer, lupa nak bgtau namer lagu ni Jung In Ho, singer dier Bi Mil…:)>-

    ala takyah tgk tv pon takper…dengar lagu cukup…bagi aku lagu ni besh…huhu

    hehe

  10. czm1961@streamyx says:

    lg ni x best ar..lg yg lagi st best ar…plzz lg lain ade x?

  11. BaBy_Gurl says:

    ala…asyik lg i2 je..bowing ar..

  12. azmie says:

    pls…if this an attempt to spam, forget it…nnt aku mark spam kang…:-l

  13. ira says:

    azmie mare………..:joget

  14. nerve says:

    this is a very nice song!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p