• catrix

    For those who wonder what Catrix is, it’s an evolution of Matrix…got this from email actually :-D

    REMINDER: the following content contains a rather large quantity of pics display, if you have some connection problems or using dialup connections, you are advised to be very patient, otherwise don’t bother browsing this page.

     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

    wow that’s a long one…:-D

9 Comments


  1. ejon says:

    comelnya kucing2 itu 8-x

  2. dinswok says:

    waarghh.. comel!!! Aku ske gambar nombor 3 tu.. hakhak!!

  3. mr.eims says:

    wahlaweih.. ni spesel efek ke ape?

    mane dapat gamba2 tu? :o @ ko yang wat sendiri?
    berapa lama ko latih kucing ko jadi matrix ni? :-?

  4. bardy says:

    Arghhh kawaiiiii!!!!!!

    Jab nak terai ngan kucing hepan plak.

    ” Ashhhh!!! Tigerrrr!!! plis wat camnih (sambil tunjuk gamba pada monitor )”

    ………….. meow~

    Dem tak layan! Pemalas hokey [-(

    *pengsan

  5. mr.eims says:

    kucing hepan name tiger ke…? :o

  6. azmie says:

    ejon on June 28, 2006 at 12:37 am said:

    comelnya kucing2 itu 8-x

    :x

    dinswok on June 28, 2006 at 12:46 am said:

    waarghh.. comel!!! Aku ske gambar nombor 3 tu.. hakhak!!

    3 dari atas ker dari bawah? kalu yg dari atas tu, tgk muka dia tgh happy tu…huhu

    mr.eims on June 28, 2006 at 10:25 am said:

    wahlaweih.. ni spesel efek ke ape?

    mane dapat gamba2 tu? :o @ ko yang wat sendiri?
    berapa lama ko latih kucing ko jadi matrix ni? :-?

    aku dpt dari email ler…member kasi :d

    bardy on June 28, 2006 at 2:52 pm said:

    Arghhh kawaiiiii!!!!!!

    Jab nak terai ngan kucing hepan plak.

    ” Ashhhh!!! Tigerrrr!!! plis wat camnih (sambil tunjuk gamba pada monitor )”

    ………….. meow~

    Dem tak layan! Pemalas hokey [-(

    *pengsan

    ko kasi lambung ler samer tiger tu..tgk camner…huhu

    mr.eims on June 29, 2006 at 6:26 pm said:

    kucing hepan name tiger ke…? :o

    heheh mmg nama kucen dier…tiger ek, bukan tigger…kawan winnie the pooh tu…;)

  7. KuSyafiq says:

    fulamak, bukan senang nak shot nih

  8. ZeMMs says:

    huhuhu… hebat kucing2 nih… kucing aku apa trick pun taktau nak buat…
    tau tido je memanjang.. aiseh…:-?

  9. azmie says:

    KuSyafiq on June 29, 2006 at 10:59 pm said:

    fulamak, bukan senang nak shot nih

    2 gambar kat bawah tu cam tipu sket…kan?

    ZeMMs on June 30, 2006 at 1:26 am said:

    huhuhu… hebat kucing2 nih… kucing aku apa trick pun taktau nak buat…
    tau tido je memanjang.. aiseh…:-?

    haha, kucing aku sekor tu bila aku hulur plastik gerenti dier masuk dlm plastik tu, tapi tu masa dier kecik2 dulu ler, dah besar jadi taiko tu…:)

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p