• wordspews

    For those who were wondering what’s wordspew…it’s actually a shoutbox plugin designed for wordpress

    Out of all the various versions of the wordspew plugin that I’ve used, this one standed out the most…originally created by Andrew Sutherland, later on modified by Pierre, named Pierre’s Wordspew. you see before this my shoutbox was heavily “invaded” by spams…one after another versions of the plugin I’ve tried and finally, accidentally stumbled upon this one. A shoutbox with a spam prevention feature…neat! :-D

    spam prevention feat. neat!
     

    So I would gladly recommend the use of this plugin.

9 Comments


  1. drusoft says:

    eh yang mcm cik ikoko pakai tu ha.
    menarik ni.. akan ku coba2.

  2. ikram_zidane says:

    aku dah takde shoutbox.. lol..
    itu sket hari lagi kena la spam tu.. jangan risau..
    :-“[-(

  3. azmie says:

    kan aku dah cakap kt dalam entry aku tu…ader spam prevention feature…kalu ler spam tu terlepas masuk pon aku leh mark sbg spam…samer fungsi cam dlm admin page tu jer…

  4. ZeMMs says:

    Malangnye aku tak pakai wordpress.. so tak dapat la aku nak menge-test-nyer :joget

  5. azmie says:

    so…tak tergerak hati ker nak try wp lak? hehehe >:)

  6. ejon says:

    aikk.. skang ni wordspew dah takde spam ke..

  7. azmie says:

    ni wordspew version yg lain ler…ai tak baca ka entry aku nih? penat jek aku menulis…[-(

  8. gie says:

    aku pakai 2.4 nyer version…spam dah kurang…ade laa sekor 2…erm…aritu dengar pakai vista nyer pack…lain macam je.. :d

  9. azmie says:

    vista sudah tidak digunakan lagi, aku guner yg flyakite tu…:d

    yg aku nyer wordspew ni…langsung tadak spam…huhu :)>-

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p