• aku sungguh pering sekarang

    sajer jer…instant less than one minute entry, created setengah jam seblom midnight…aku telah bertanyakan soklan, pening + boring = what? and cik fath menjawab pering…yeah begitulah yang aku rasakan sekarang! aku pening! dan aku tgh boring!…warghh!!! ok aku nak p mandi sat…mandi tengah malam ni syok wooo…

17 Comments


  1. anasxz says:

    pering? pertama kali ni..
    pening sbb jammmed tadi ka? atau boring tak kawin2 lagi.. :d

  2. azmie says:

    pening sebab macam2 lagi…kawen is the least of my problem…8-|

  3. hepan says:

    aku dipress, bole ke masuk kategori pering neh.. huwarghhhhh emosinye diri aku ni.. (vocab fail) :((

  4. azmie says:

    bole gak ler…juri kater bole diterima…huhuhu :joget

  5. ZeMMs says:

    waa… macam best je perkataan baru ko nih..
    bleh la aku adapt gak lepas nih.. PERING SIOT! :d

  6. CypherHackz says:

    Pering? Hak3. Kenapa tak BONING? Hu3.

  7. hepan says:

    BONING? wakakakakkaka… adoi taleh terima la words tu. :))

  8. azmie says:

    ZeMMs on June 14, 2006 at 8:29 pm said:

    waa… macam best je perkataan baru ko nih..
    bleh la aku adapt gak lepas nih.. PERING SIOT! :d

    hakhak…mmg besh pon…pering ler gak…:-\”

    CypherHackz on June 14, 2006 at 10:22 pm said:

    Pering? Hak3. Kenapa tak BONING? Hu3.

    BONING?? hmm cam omputeh lak bunyi nyer…huhu

    hepan on June 15, 2006 at 6:01 am said:

    BONING? wakakakakkaka… adoi taleh terima la words tu. :))

    hahah…ituler…

  9. KuSyafiq says:

    mandi malam nanti kene panyakit plak :P

  10. mohdismail says:

    ntahnyer..kene paru2 berair karang tau la..

  11. azreen says:

    bahaye mandi mlm…uiskk

  12. azmie says:

    KuSyafiq on June 15, 2006 at 11:11 pm said:

    mandi malam nanti kene panyakit plak :P

    alhamdulillah stakat ni takde lagi…:)

    mohdismail on June 15, 2006 at 11:30 pm said:

    ntahnyer..kene paru2 berair karang tau la..

    yaker? aku ingatkan tidoq betul2 bawah kipas angin yg kene paru2 berairnyer…

    azreen on June 16, 2006 at 12:02 am said:

    bahaye mandi mlm…uiskk

    huhu maser skolah dulu dok asrama dah bese mandi dekat2 nk tengah malam gitu…:d

  13. Domz says:

    saya yg tengah buasir skang ni pasal mandi malam kuat sangat La..adeh saket sungguh duk ataih kosi nie…walaupun empuk.. :((:-w

  14. azmie says:

    wargh…buasir ko tahap maner tu domz?

  15. Domz says:

    bley la tahan dah tiga bucu dah nie..

  16. ikram_zidane says:

    bagus betul penggunaan perkataan ni.. bagus2, lain kali aku pun guna..

  17. azmie says:

    Domz on June 16, 2006 at 11:42 pm said:

    bley la tahan dah tiga bucu dah nie..

    :o:o

    ikram_zidane on June 17, 2006 at 1:41 am said:

    bagus betul penggunaan perkataan ni.. bagus2, lain kali aku pun guna..

    ya ker…kembang aku perkataan ni femes…huhu

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p