argh…sucks big time…sucks 3x!!! ~X(

-no money…sucks!
-haven’t received salary payment for last month…sucks!
-tension at workplace…sucks!
-unable to pay PTPTN loan for this month…sucks!
-lonely…no one to express feelings with…sucks!
-no transport to go anywhere i want…sucks!
-this pc suddenly “system halted”…my unsaved entry before this was lost, have to rewrite again…sucks!
-this bloody firefox always keeps crashing…totally sucks!

conclusion…life sucks!!!

~rungutan seorang blogger…well only Allah knows~

Category :

14 thoughts on “suckz!!!

  1. CypherHackz says:

    Semua nye sucks je nih? Hu3.
    Tido je. Toksah pening2 kepala ingat bende2 nih semua.

  2. emptyspace says:

    gi amik air wuduk insya-Allah hilang la sak sak sak tu sumer :|

  3. ZeMMs says:

    My life experience has taught me that great things will come creeping in after a temporary ‘suckz era’ … so stay cool ;)

  4. azmie says:

    CypherHackz on May 29, 2006 at 2:07 am said:

    Semua nye sucks je nih? Hu3.
    Tido je. Toksah pening2 kepala ingat bende2 nih semua.

    even lepas tido pon biler aku bangun tensen dah melanda…:(

    flowerbunkus on May 29, 2006 at 10:55 am said:

    sucks n stucks

    ituler…sebelom ni stuck…kali ni suckz laks…

    emptyspace on May 29, 2006 at 12:26 pm said:

    gi amik air wuduk insya-Allah hilang la sak sak sak tu sumer :|

    time solat jek dpt rasa ketenangan sket…aku teringin sangat nk cari tempat yg betol2 sunyi pastu solat sunat kat situ…

    ZeMMs on May 29, 2006 at 3:15 pm said:

    My life experience has taught me that great things will come creeping in after a temporary ‘suckz era’ … so stay cool ;)

    don’t lose hope…life has ups and downs, and currently mine was down…hoping that this period will fade away soon…:|

  5. winter says:

    “There’s still hope..” – Aragon, LOTR :D
    Stuff happen kan.. huhu, lek2 je dulu.. kalau nak ikut kesuxxan aku pun tengah suxx gak neh… duit2.. haih, sume pun pasal duit :(

  6. gie says:

    aku pun tgh kering…tadi pegi keje bawa siling 50senx2 je…air minuman bawa sendiri…tak makan lagi… :(

  7. azmie says:

    winter on May 29, 2006 at 6:59 pm said:

    “There’s still hope..” – Aragon, LOTR :D
    Stuff happen kan.. huhu, lek2 je dulu.. kalau nak ikut kesuxxan aku pun tengah suxx gak neh… duit2.. haih, sume pun pasal duit :(

    ituler…bak kata periwira mat gila…ader duit sumer jadi…

    gie on May 29, 2006 at 8:44 pm said:

    aku pun tgh kering…tadi pegi keje bawa siling 50senx2 je…air minuman bawa sendiri…tak makan lagi… :(

    ikat perut ler gamaknyer…:(

  8. anasxz says:

    ada la yang tak kena kat mana-mana, cuba check..

    cobaan… :-“

  9. lala says:

    gosh..only ptptn saks maa :d

  10. azmie says:

    anasxz on May 29, 2006 at 9:24 pm said:

    ada la yang tak kena kat mana-mana, cuba check..

    cobaan… :-“

    huhuh aper ingat kete rosak ker per nak tgk katne yg tak kene…huhu

    lala on May 30, 2006 at 12:23 pm said:

    gosh..only ptptn saks maa :d

    yep…but it gets worse when you don’t pay…:(

  11. bardiey says:

    musim orang tengah pening lar…

    kalo idup gumbira tak besh juge

  12. azmie says:

    kalu idup gembira sumer masalah dah selesai takperler…ni nak gembira tapi masalah menimbun2 tak setel…berpura2 gembira…arghh!!!

  13. momok says:

    sesungguhnya kita akan diuji dgn kesenangan & kesusahan…
    senang pun diuji..
    susah pun satu ujian…
    redha ajerla yerr /:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p