• stuck

    Pergh!!! malam tadi nak balik rumah leh sangkut plak dlm trafik jem ,dekat 1/2 jam ler gak, maser tu dlm kol 1930 seingat aku, kat susur keluar dari NPE nak ke highway Sungai Besi, ntah apersal bole jam sampai tak bergerak langsung!, dahler time tu ujan laktu…ngan akunye lak yang tak solat maghrib lagi, ingatkan bajet2 dari bengkel ker rumah kat Serdang sempat ler sampai sebelom Isyak…tensen!!! ~X(

    pe lak yg sangkut nih...
     

    bertambah2 ler plak sangkutnyer
     

    Yang heran nyer, aku tengok kat belah kanan leh nampak highway Sungai Besi tu, lancar jer trafik tadak jem aper pon. Skali aku nampak kelibat bebaper bangla road construction dok lalu tengah2 jalan selang 2 bijik kete depan kete aku…dah sah dah!!! Mesti ader pokok tumbang ker aper ker kat depan tu…mesti depa tutup jalan…So pikir2 dari aku mengamuk sakit ati dlm kete dok hon lepas geram…baik aku snap pics utk menghilangkan tensen sangkut dalam jem…

    nirvana memorial view from far
     

    Kat belah kiri aku lak leh nampak dari jauh lagi bangunan nirvana memorial tu…soriler susah nak dapat pic clear, nak zoom jejauh time malam ni mmg payah ler sket…:D

    lebih kurang 18 minit baru snap pics...
     

    And this goes on sampai ler lebih kurang kol 2000 hrs…sib baik!!! Agak2 dah start jalan, aku terus shoot ngan sepantas yang mungkin, sampai dlm 2015…shoot sampai rumah terus mandi pastu siap2 per yang patut…yeah selamat!!! sempat lagi nak solat maghrib…:D

15 Comments


  1. abah says:

    ei citer pasal jem je ke..hehehe jem paler hutak aku ~X(

  2. azmie says:

    walaupon 1/2 jam, cukup utk wat aku penin kepala satu hari tu…@-)

  3. winter says:

    1/2 jam lame tuh.. ahahaha. ko main ler gem kat hset tu sambil tunggu :D

  4. cake says:

    snap la gamba awek kat kete sebelah tuhh..

  5. azmie says:

    winter on May 26, 2006 at 5:55 pm said:

    1/2 jam lame tuh.. ahahaha. ko main ler gem kat hset tu sambil tunggu :D

    hset tu? ala gem tak besh ler…huhu

    cake on May 26, 2006 at 6:09 pm said:

    snap la gamba awek kat kete sebelah tuhh..

    awek maner cake…? aku sorang bawak kete ler…kalu kete lain tu, seblah aku pon jantan…watpe nye…hehehe

  6. cake says:

    haha.. jantan.. naseb x baek.. dahla jam.. :( huhuhu :)>-

  7. anasxz says:

    -huhu!.. bagus tu.. dalam keta ada camera.. apa2 kejadian terus snap..
    -time maghrib tu la nak jem pon, besa la, kat pasar malam pon time tu la ramai orang…

  8. azmie says:

    cake on May 26, 2006 at 10:47 pm said:

    haha.. jantan.. naseb x baek.. dahla jam.. :( huhuhu :)>-

    ituler…kalu awekz dah lamer aku kuar kete layan borak sama dier..huhu

    anasxz on May 27, 2006 at 7:24 am said:

    -huhu!.. bagus tu.. dalam keta ada camera.. apa2 kejadian terus snap..
    -time maghrib tu la nak jem pon, besa la, kat pasar malam pon time tu la ramai orang…

    huhu…bole jadi traffic jam reporter tu…:joget

  9. ejon says:

    gambar tu kalo takde flash, baru feel dpt disampaikan :joget

  10. CypherHackz says:

    Sempat lagi tu die tangkap gambaq! Hang ni la…

  11. anasxz says:

    ha boleh la.. tepon ERA ka, radio ERO ka.. untuk info trafik.. boleh buat duit tu … untung .. :d

  12. azmie says:

    ejon on May 27, 2006 at 9:15 am said:

    gambar tu kalo takde flash, baru feel dpt disampaikan :joget

    takder flash gelap gulita ler…huhu

    CypherHackz on May 27, 2006 at 10:51 am said:

    Sempat lagi tu die tangkap gambaq! Hang ni la…

    tu ler psl da takder mende nak wat…:d

    anasxz on May 27, 2006 at 11:34 am said:

    ha boleh la.. tepon ERA ka, radio ERO ka.. untuk info trafik.. boleh buat duit tu … untung .. :d

    aku ingat nak tepon Hot.FM jer…huhu

  13. ejon says:

    anasxz on May 27, 2006 at 11:34 am said:

    ha boleh la.. tepon ERA ka, radio ERO ka.. untuk info trafik.. boleh buat duit tu … untung .. :d

    kan maxis ada 3d traffic repot.. hehe :-c

  14. gie says:

    aku pun salu jem gak…tapi,naik moto… :d cilok2 je… :-“

  15. azmie says:

    ejon on May 27, 2006 at 1:40 pm said:

    anasxz on May 27, 2006 at 11:34 am said:

    ha boleh la.. tepon ERA ka, radio ERO ka.. untuk info trafik.. boleh buat duit tu … untung .. :d

    kan maxis ada 3d traffic repot.. hehe :-c

    3d? ker 3g? anyways aku tak guner line maxis/hotlink utk henpon n90 aku…digi nyer…:d

    gie on May 27, 2006 at 4:06 pm said:

    aku pun salu jem gak…tapi,naik moto… :d cilok2 je… :-“

    moto toksah citerler gie…huhu tapi kalu ko bwk moto cc beso tu lain ler citer nye lak..huhu

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p