• Kawen…

    Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh

    Memula nak bagitau, ni bukan untuk saya ek :malu , seperti tersebut di bahagian title post ni, tapi abang saya iaitu Nor Azman Ramly, akan di akad nikahkan pada 2hb Jun 2006, di Kuala Kangsar, Perak Darul Ridzuan kendian diadakan majlis kenduri pada keesokan harinya di rumah pengantin perempuan, di tempat yang sama, dan lusanya di rumah pengantin lelaki di Sri Manjung, Perak Darul Ridzuan.

    Jejemput ler para pelawat, rakan bloggers dan lain-lain dengan segala hormatnye menghadiri menyerikan dan memeriahkan lagi majlis tersebut. Agak-agak yang dok dekat ngan area situ dipersilakan ler datang, tak ketinggalan juga yang dok jauh-jauh tu kalu nak datang pon bole gak, tapi transpot tidak disediakan ler ek…(:

    Maklumat boleh didapati di gambar-gambar kad jemputan yang telah disediakan di SINI, ataupon untuk mengetahui dengan lebih terperinci, sila ler hubungi saya di talian rasmi, 016-2619483. Sekian terima kasih

    P/s: Dah nak berumahtangga dah abang aku ni…:-*

20 Comments


  1. oDiN says:

    Selamat pengantin baru ..
    Sry .. dok klang .. jauh .. tp kg sy kart ipoh .. hehe

  2. winter says:

    huwa… nak kawen dah abang kamu ye.. uhuhu.. semoga berbahagia hingga selamanya.

    p/s – jauhnye kat perak.. huhuhuu

  3. azmie says:

    oDiN on May 19, 2006 at 1:34 am said:

    Selamat pengantin baru ..
    Sry .. dok klang .. jauh .. tp kg sy kart ipoh .. hehe

    selangor ngan perak…dah kira dekat dah tu…:d

    winter on May 19, 2006 at 5:07 am said:

    huwa… nak kawen dah abang kamu ye.. uhuhu.. semoga berbahagia hingga selamanya.

    p/s – jauhnye kat perak.. huhuhuu

    a’a tu ler…aku nyer, biler ler plak…huwaaa…:((

  4. ikoko says:

    selamat pengantin baru aaa…

    have a nice day…

    :)

    oh ye..

    jangan risau semua awek awek.. sebab azmie lom nikah lagi.. yg akan nikah ialah abg dia..

    sekian saje

    terima kasih sayang.. :P

  5. winter says:

    sayang? ahahahah.. ehemm.. ade ape2 ke ni.. :))

  6. azmie says:

    ikoko on May 19, 2006 at 11:50 am said:

    selamat pengantin baru aaa…

    have a nice day…

    :)

    oh ye..

    jangan risau semua awek awek.. sebab azmie lom nikah lagi.. yg akan nikah ialah abg dia..

    sekian saje

    terima kasih sayang.. :P

    uhuhu that’s right…still available laie..huhuhu :d

    winter on May 19, 2006 at 12:14 pm said:

    sayang? ahahahah.. ehemm.. ade ape2 ke ni.. :))

    dier cakap terima kasih sayang, so aku jawab SAMA-SAMA SAYANG….amcam? :d:d:d

  7. c4stello says:

    uiks :o biar benar!?

    selamat pengantin baru kepada abg ko mie!

  8. dinswok says:

    haih… jauhnye gue duduk… kalo dekat musti aku dah merenjis air tawar kat tangan pengantin tu… :d

  9. azmie says:

    c4stello on May 19, 2006 at 2:27 pm said:

    uiks :o biar benar!?

    selamat pengantin baru kepada abg ko mie!

    biso bona…biso bona…huhu

    dinswok on May 19, 2006 at 3:07 pm said:

    haih… jauhnye gue duduk… kalo dekat musti aku dah merenjis air tawar kat tangan pengantin tu… :d

    ala naik ler plane, gerenti skejap ajer…:joget

  10. gie says:

    bro…aku pegi time bro kawen je laaa…ble ek..:malu

  11. azmie says:

    huhu….lamer lagi tu gie…:joget

  12. ikoko says:

    hak hak..

    apakah dosanya aku cakap terima kasih sayang?

    erm..

    incik azmie.. dia ni kan.. single lagi tau..

    jemput, jemput.. awek awek di luar sana, serta makcik yang masih single atau janda.. oopss @};-:o)

    just kidding..

    erm..

    azmie.. list ko dah penuh ke? ke ada lagi satu tempat kosong?

  13. dinswok says:

    uiks? Ada orang nak isi ke tu??? :joget

  14. azmie says:

    ikoko on May 19, 2006 at 11:01 pm said:

    hak hak..

    apakah dosanya aku cakap terima kasih sayang?

    erm..

    incik azmie.. dia ni kan.. single lagi tau..

    jemput, jemput.. awek awek di luar sana, serta makcik yang masih single atau janda.. oopss @};-:o)

    just kidding..

    erm..

    azmie.. list ko dah penuh ke? ke ada lagi satu tempat kosong?

    ler ikoko san, maner ader list ler…saper ler yg nak kat saye ni…

    dinswok on May 19, 2006 at 11:43 pm said:

    uiks? Ada orang nak isi ke tu??? :joget

    kalu nak isi pon bole gak…huhuhu (aku bukan maksudkan ko ek din…:-” )

  15. shazni says:

    jauh nyer .. cam ner nak mai.. aku pun tak tau free ke tak masa tu..

  16. azmie says:

    dinswok on May 20, 2006 at 2:03 am said:

    uiks??

    8-| 8-| * mamai…

    shazni on May 20, 2006 at 4:07 am said:

    jauh nyer .. cam ner nak mai.. aku pun tak tau free ke tak masa tu..

    :d:d

  17. ejon says:

    mak aih.. sampai perak..

    hg bila plak azmie..

  18. anasxz says:

    selamat berkahwin.. :-“

  19. azmie says:

    ejon on May 20, 2006 at 12:45 pm said:

    mak aih.. sampai perak..

    hg bila plak azmie..

    aku? takder calon lagi ler…:malu

    anasxz on May 20, 2006 at 3:10 pm said:

    selamat berkahwin.. :-“

    terima kasih (aku cakapkan utk abg aku :d )

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p