• kucin baru!

    kucin baru!
     

    Actually dah lamer kucin2 sekeluarga ni bertenggek kat belakang kedai, suspected kes buang kucin nih…dem the previous owner!!! ader 3 ekor anak dan sekor mak kucin, sian sgt time tu, so slalu dok bagi ler depa makan whiskas lebihan tersimpan kat dlm peti ais tu…pastu ntah biler ler plak dah mai depan kedai, dan latest, dok kat dlm kedai ler plak (as shown in pic, tapi mak dier takder gi maner ntah)…tapi kali ni anak tinggal 2 ekor jek, yg sekor lagi tu kaler lawa giler…cam siberian tiger nyer pattern, tapi ntah ilang ke maner…aku ingat ader orang amek kot pasal kiut miut sangat…kawaii kawaii…:->

    yg ader skrg ni pon tak kurang lawa gak…sekor tu, kaler campuran, mostly kelabu…dan sekor lagi, putih kelabu…kawaii gak…huhuhu ;))

    aaa alang2 dah citer pasal kucin ni, member aku ader anak kucin utk dipelihara bagi sesape yg nk tu…berikut merupakan gambar-gambar kucing tersebut:

    kucing #1
     
    kucing #2
     

    gome, no larger pics, pasal dier tangkap gambo melalui henpon nokia 6610i kendian dihanto melalui email :|…saper2 yang rasa kucin2 agak kiut serta mahu mengambil kucin2 tersebut, sila ler contact saye…sekian terima kasihan…:-D

19 Comments


  1. c4stello says:

    dah ader kucing baru! :)>-

  2. KuSyafiq says:

    siapalah owner kucing tuh? [-(

  3. ikram_zidane says:

    kat sekolah aku pun ade kucing baru.. warna oren.. lawa gak.. asyik bertempek je…

  4. dinswok says:

    eiii!!! Aku ske kucing!!! Tapi kat umah tu dah ada due ekor… kucing kacuk. Spesis kampung spesis siam —> kawaii :d

  5. azmie says:

    c4stello on May 15, 2006 at 5:44 pm said:

    dah ader kucing baru! :)>-

    :d

    KuSyafiq on May 15, 2006 at 6:13 pm said:

    siapalah owner kucing tuh? [-(

    org yg tidak berperikemanusiaan…>:p

    ikram_zidane on May 15, 2006 at 7:23 pm said:

    kat sekolah aku pun ade kucing baru.. warna oren.. lawa gak.. asyik bertempek je…

    kasik tangkap gambo ler…nk tgk gak…:d

    dinswok on May 15, 2006 at 7:57 pm said:

    eiii!!! Aku ske kucing!!! Tapi kat umah tu dah ada due ekor… kucing kacuk. Spesis kampung spesis siam —> kawaii :d

    heheh…kalu ko nak kucing kecik 2 ekor tu pon camner nak hantonyer..huhu ;))

  6. momok says:

    :d ala kucin nk manja² tue :P

  7. azmie says:

    Latest…snapped this pic…

    kawaii!
     

    awwww!!! kawaii!!!

  8. Wizurai says:

    kucin’ dan selipar….
    kawaii!!

  9. winter says:

    wahhaha entry kuceng ye kamu.. aku pun nak bubuh la anak kucing aku yang survive dalam dunia yang kejam ini :D

  10. azmie says:

    Wizurai on May 16, 2006 at 1:15 pm said:

    kucin’ dan selipar….
    kawaii!!

    note: ako tak bubuh ek kucin tu kat situ, dier sendiri meng’reverse’kan diri masuk ke dlm selipar…huhu

    winter on May 16, 2006 at 1:16 pm said:

    wahhaha entry kuceng ye kamu.. aku pun nak bubuh la anak kucing aku yang survive dalam dunia yang kejam ini :D

    boh jgn tak boh…pastu trackback kat ako…huhuhu

  11. c4stello says:

    aku nak amik gambo kucing saper erk!?
    pastu cakap kucing sendiri bela =))

  12. azmie says:

    haha ko tak patut citer ko nk wat camtu…kan aku dah tau…wakakaka

  13. princeofcat says:

    ehem… aku yang putera kucing ni pon takde gambo kucing.. ha ha ha… malas nak amik gambo derang.. huhu.. meoooww forever. :D

  14. ikram_zidane says:

    kamera abis bateri.. lain kali la aku amik gamba..

  15. shazni says:

    kuceng banyak bulu… muahahahah…

  16. anasxz says:

    hahaha… kucin’ saja.. binatang paling banyak manusia suka.. sehinggakan digelar salah seorang sahabat nabi itu dengan ‘bapak kucing’ … hebatkan kucing ni.. tapi, dalam al-quran kenapa Allah tidak menyebut tentang kucing, dan Allah taala suruh manusia ini perhatikan bagaimana Allah taala ciptakan unta.. rujuk Al-Ghashiah : 17.

    amacam? lepas ni entri unta lak… :)>-

  17. azmie says:

    hehe…saper ader bela unta angkat mouse anda…:d

  18. ifa says:

    saya suka kucing. dulu ade bela tp x pnjg umur. sekang sy tgh cr

  19. alin says:

    aku pun suke kat kucing.blakang umah aku ader sekor mak kucen ngan anak dier 2 elor.cian dier.dulu dier duk dlm semak kat blakang umah aku.bile aku dah selalu bg makan terus jer die berkampung kat stor blakang umah aku.tp anak dier kurus jer.maybe tak cukup khasiat kot.aku nak bela…tp mak dsier garang sgt.suke cakar org.:d

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p