• semusim…

    Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

    Semuanya telah terjadi, cintaku telah pergi
    dan kini kusendiri, tanpa dirimu lagi
    tak mudah, menepis cerita indah

    Semusim telah kulalui telah kulewati tanpa dirimu
    tetapi bayang wajahmu masih tersimpan di hati..

    Tak pernah kubayangkan, kau putuskan cintaku
    ku cuba untuk lupakan, semua tentang dirimu
    tak mudah bagiku melupakanmu

    Semusim telah ku lalui, telah kulewati tanpa dirimu
    tetapi bayang wajahmu masih tersimpan di hati..

    Semusim telah kulalui, telah kulewati tanpa dirimu
    tetapi bayang wajahmu masih tersimpan di hati..

    Semusim telah kulalui, telah kulewati tanpa dirimu
    tetapi bayang wajahmu masih tersimpan di hati…

    Jiwang cam winter gaks…huhuhu 8->

26 Comments


  1. winter says:

    waaa nak jiwang gak ke? ;))

  2. azmie says:

    jiwang sejiwang jiwangnyer…:-“

  3. mr.eims says:

    aiyak… ishk2.. slo nye lagooo~ ~:>

  4. mohdismail says:

    itulah azmie..haha

  5. azmie says:

    mr.eims on May 4, 2006 at 11:51 am said:

    aiyak… ishk2.. slo nye lagooo~ ~:>

    baruler ader suasana sentimental..huhu

    mohdismail on May 4, 2006 at 12:04 pm said:

    itulah azmie..haha

    huhu aku nyanyi tu…caya tak? huhu

  6. dinswok says:

    ish3x… jiwangnye…

  7. c4stello says:

    terjebak terjebak :))

    tapi aku x leh guna plugin nie!!?? :((

  8. abah says:

    Haaa Winter jiwang sbb ader awek…ko jiwang sbb persal azmie? :|

  9. azmie says:

    dinswok on May 4, 2006 at 2:09 pm said:

    ish3x… jiwangnye…

    :malu

    c4stello on May 4, 2006 at 6:48 pm said:

    terjebak terjebak :))

    tapi aku x leh guna plugin nie!!?? :((

    :d tak tanyer winter ker?

    abah on May 4, 2006 at 9:52 pm said:

    Haaa Winter jiwang sbb ader awek…ko jiwang sbb persal azmie? :|

    :x aku? jiwang pasal tgk org yg ader awek…

  10. aReNieX says:

    isk!!.. camner leh magic nih… org pn tgh layan lagu marcell skrang nih.. bukak2 page dier.. sama lak.. adeih.. try la dgr firasat plak.. :-“

  11. aReNieX says:

    musim bercinta kaa….? semusim jerr? hehe..

  12. azmie says:

    aReNieX on May 5, 2006 at 4:41 am said:

    isk!!.. camner leh magic nih… org pn tgh layan lagu marcell skrang nih.. bukak2 page dier.. sama lak.. adeih.. try la dgr firasat plak.. :-“

    eh eh…maybe it’s fate? huhu…firasat? ader link lagu tu? bagi ler…:d

    musim bercinta? well mungkin ler, tapi bukan utk aku…single laie…uwaa…:(

  13. zim says:

    testing hantar post jap…

  14. c4stello says:

    pasni korang pakat reramai masuk site cari jodoh klu dah desperate sgt =))

  15. azmie says:

    tauler ko dah berumah tangga c4stello…dah ader teman hidup…:(

  16. winterwish says:

    waaa jangan la sedey mie :P

  17. c4stello says:

    bersabarlah… insya allah akan dapat bertemu jodoh yang baik & solehah

    p/s : ajak cat join skali :))

  18. azmie says:

    winterwish on May 5, 2006 at 4:50 pm said:

    waaa jangan la sedey mie :P

    sedey…terpaksa tanggalkan shoutbox…melampau2 spammers tu…:((

    c4stello on May 5, 2006 at 5:12 pm said:

    bersabarlah… insya allah akan dapat bertemu jodoh yang baik & solehah

    p/s : ajak cat join skali :))

    kalau jodoh tak kemaner ek…huhu

  19. abah says:

    aku nak tutup dah blog rasanya sbb terlalu bosan dah life aku.

  20. azmie says:

    isk biaq betol abah? takkan nak stop blog dah kot…

  21. Remi says:

    Gila ah..lama aku tak datang..skarang dah ada audio blog ni..best2.. tapi kekadang aku tak le nak play la.. maybe connection kat kampus aku kot?..

  22. azmie says:

    link aper lak tu remi…:-?

    ader prob ngan connection ler kot…tak pon kampus ko ader certain restriction…sbb aku pakai streamyx no hal…

  23. ejon says:

    giler besh kalo pakai hosting hepan play lagu.
    macam direct play kat komputer lak.. tak leging pon :joget

  24. azmie says:

    hepan ngan aku satu family…cumer server ip jer lain…:d

  25. zienow says:

    :o cool… audio blog… nie yg jeles nie:joget

  26. azmie says:

    hehe…thanx zienow…:d

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p