• testing the audio plugin

    Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

    Dummy post, just testing whether the plugin works or not. If you’re able to play and hear the audio then it means that the plugin works. Yay~

    MP3 info, the title was ru ru ru, the ED theme song for Starship/Space Warship Girl Yamamoto Yoko…didn’t get to watch the whole anime actually, but the ED audio was my favourite! :-D

29 Comments


  1. ikram_zidane says:

    sure… can hear nothing..

  2. gie says:

    best..nak pasang gak laa plugin ni nanti :)>-

  3. azmie says:

    ikram_zidane on April 22, 2006 at 12:38 am said:

    sure… can hear nothing..

    can hear nothing? whaddaya mean? :-\

    gie on April 22, 2006 at 2:25 am said:

    best..nak pasang gak laa plugin ni nanti :)>-

    eh bukan ker aku perasan ko ader guner plugin ni gak ker gie?

  4. c4stello says:

    boleh dengar… best :)>-
    aper nama plugin nie mie :-/

  5. azmie says:

    lawo lak gravatar ko megat…:x

    ni LINK dier kalu ko nak file dier…:d

  6. gie says:

    tak pernak pakai plugin nie lagi…yg lame pakai flashfiller je..

  7. azmie says:

    plugin ni simple, tapi besh…senang nak guner…;)

  8. gie says:

    hohoho…bile laa IDC nak elok nie…banyak gile hosting off….antu betol…pasnie,baru try plugin2 nie…siap tukar theme…(theme dah tukar,tapi,tak masuk plugin je…)

  9. ikram_zidane says:

    o… baru jumpa… best gak.. aku pun nak try gak la..

  10. mr.eims says:

    wah..cam lagi lawa dari winter punye je.. winter punye takley tarik camtu.. huhu~

    ishk2.. ako gak yg xbp de masa nak godel plugin lg.. :(

  11. azmie says:

    gie on April 22, 2006 at 6:46 pm said:

    hohoho…bile laa IDC nak elok nie…banyak gile hosting off….antu betol…pasnie,baru try plugin2 nie…siap tukar theme…(theme dah tukar,tapi,tak masuk plugin je…)

    erk ko nyer site tgh down ker pe?

    ikram_zidane on April 22, 2006 at 9:38 pm said:

    o… baru jumpa… best gak.. aku pun nak try gak la..

    yep…mmg besh plugin ni

    mr.eims on April 23, 2006 at 12:20 am said:

    wah..cam lagi lawa dari winter punye je.. winter punye takley tarik camtu.. huhu~

    ishk2.. ako gak yg xbp de masa nak godel plugin lg.. :(

    erk, same ajer lar…aku pon mintak kat dier link utk plugin ni…:-“

  12. gie says:

    IDC tak ble connect…banyak syarikat hosting tergendala…termasuk yg me guna sekali…bile nak fix,aku pun tak tau…tapi takpe…dapat free hosting selame 2 bulan…dia bagi.. :d …

  13. ejon says:

    wahaha.. plugin ni makin popular la plak.. :joget

  14. azmie says:

    gie on April 23, 2006 at 10:05 am said:

    IDC tak ble connect…banyak syarikat hosting tergendala…termasuk yg me guna sekali…bile nak fix,aku pun tak tau…tapi takpe…dapat free hosting selame 2 bulan…dia bagi.. :d …

    abes tu 2 bulan ko tk dpt guna ler…? :-?

    ejon on April 23, 2006 at 5:41 pm said:

    wahaha.. plugin ni makin popular la plak.. :joget

    huhu…sebab dier senang ajer guner…

    dinswok on April 23, 2006 at 10:32 pm said:

    nice… :d

    thx…u meant the plugin rite? :malu

  15. c4stello says:

    adoi aku dah upload plugin nie tp x jadik la mie… camner erk!? boleh tolong guide aku x!? aku rasa dah faham diernyer arahan tp tak jadi gak

  16. azmie says:

    ko upload camner? satu folder terus upload ker? ko kene upload yg dalam folder tu ajer, bukan skali sumer…

  17. c4stello says:

    aku rasa cam koding yg salah kot :-?

  18. azmie says:

    coding? seingat aku maser install aritu takder aper2 yg kene sentuh pon…cumer letak tag [audio] tu jer dlm posting…

  19. winter says:

    waa dah pakai gak eh plugin ne.. ahahha.. aku tuka pasal plugin ni valid xhtml berbanding ngan plugin lame tu. :)

  20. gie says:

    tak dapat guna 2 minggu je kot…ujung minggu ni,kalo takde pape hal,dia up…dari idc,terus ke dedicate server…takde co location lagi….

  21. mr.eims says:

    erk..ye ke same ngn winter pnye..? hoho~ ko taknak pass kat ako lak ke? haks! :malu

  22. azmie says:

    winter on April 26, 2006 at 5:36 pm said:

    waa dah pakai gak eh plugin ne.. ahahha.. aku tuka pasal plugin ni valid xhtml berbanding ngan plugin lame tu. :)

    haha blog aku pon dah not valid…

    gie on April 27, 2006 at 3:21 am said:

    tak dapat guna 2 minggu je kot…ujung minggu ni,kalo takde pape hal,dia up…dari idc,terus ke dedicate server…takde co location lagi….

    ok ler tu…good for you…

    mr.eims on April 27, 2006 at 10:34 am said:

    erk..ye ke same ngn winter pnye..? hoho~ ko taknak pass kat ako lak ke? haks! :malu

    pass pe nyer? kan aku ader bg link dier…

  23. mr.eims says:

    Tak jumpa pong… ako jumpa link kat shoutbot ko.. thx anyway.. dah jadik pong.. hakhakhak! :)

  24. azmie says:

    mr.eims on April 29, 2006 at 10:37 pm said:

    Tak jumpa pong… ako jumpa link kat shoutbot ko.. thx anyway.. dah jadik pong.. hakhakhak! :)

    ader ler, kat dlm bhg komen #5 tu…tapi ko dah jumpa link lain takperler…huhu…

  25. gie says:

    yeah…aku dah pasang plugin ni…hahahaha… :d

  26. azmie says:

    gie on May 14, 2006 at 9:26 am said:

    yeah…aku dah pasang plugin ni…hahahaha… :d

    dah ok ek site ko tu…:d

  27. Are you still working on this plugin?
    I get this error when I activate it :(
    I am running WordPress 1.5.1.2
    What am I doing wrong?
    Help me please!

  28. azmie says:

    toolvicarious on June 12, 2006 at 9:48 pm said:

    Are you still working on this plugin?
    I get this error when I activate it :(
    I am running WordPress 1.5.1.2
    What am I doing wrong?
    Help me please!

    what kinda of error would that be? I’ve used this plugin so many times and haven’t faced any problems yet…

Trackbacks/Pingbacks

  1. [Eims] » [Testing the audio plugin]

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p