• They’re back…

    School Rumble returns
     

    Yeah, finally!!! School Rumble returns with the new season, School Rumble: 2nd semester…so for those fans otaku of Harima, Tenma, Karasuma and Yakumo…grab the very first ep while it’s hot (via torrent) HERE :-D

    p/s: pic courtesy from silenteve.net

24 Comments


  1. ikoko says:

    citer ni pasal apa sebenarnya.. budak skolah ek?

    rasa cam nak tengok ermm…

  2. ikram_zidane says:

    best ke cerita ni ??

  3. azmie says:

    ikoko on April 7, 2006 at 6:50 pm said:

    citer ni pasal apa sebenarnya.. budak skolah ek?

    rasa cam nak tengok ermm…

    mmg cite pasal budak skolah…citer pasal cinta tak terbalas pelbagai penjuru yg melawakkan…mmg direkemen tgk…tp kalu tak tengok lagi kene tgk dari mula ler…

    ikram_zidane on April 7, 2006 at 7:00 pm said:

    best ke cerita ni ??

    huhu..jawapan spt diatas ikram :d

  4. winter says:

    wahhhhhhhhh aku tau kuar bulan 4, tatau plak dah release fansub.. weee.. thanks mie :D

  5. azmie says:

    weh lagi satu, spatutnyer season 1 ader 26ep jer kan? aku dengo kater ader satu extra ep…ep27…katanyer special ep…baru jek siap dload tadi….

  6. winter says:

    ahahhahaha.. tahun lepas pun aku kene ngan lawak april fool derang tu.. :D

    eps 27 tu macam recap balik and reedit oleh staff wannabefansub. Tu je.. :P
    wuu baru lepas tengok eps 1 tadi.. waaa nak lagiii school rumble. Sawachika Eri.. :x

  7. azmie says:

    lorr…ya ker…aku tak tgk lagi pon…plan nk tgk kemudian, longgok skali ngan citer lain…:joget

  8. azmie says:

    lerr..it turns out ep27 tu edisi hasil cut & paste dari season 1 nyer…skali tgk tak paham daa…:o

  9. aReNieX says:

    hek……. mmg da tau pn..bole agak pn gak..yesh!!….scuurruu rumblee!!

  10. winter says:

    hadoi, bole salah plak.. patut “they’re” wahahahaha

    mind to fix that up mie?

  11. azmie says:

    no prob…fixed already :d

    areniex pon layan school rumble ek…:joget

  12. gie says:

    erm…kenape aku kene block oleh en epan…seber aku ade virus ke…?sdey laaa…si epan ade up something tuk didonlot…nak gak tgk…

  13. azmie says:

    erk? aper yg block nyer? komen ker? mungkin pasal lamer tak post komen, so dier ingat spam ler kot…ala nnt dier approve ler komen tu kot…dier up trailer file utk school rumble season 2 tu kot…

  14. winter says:

    die block oleh bad behavior?

  15. azmie says:

    takkan bad behavior lak…kalu yer camner lak nak config nyer?

  16. azmie says:

    FYI, link torrent utk anime ni leh dpt melalui sini:

    ep1

    ep2

    wannabe fansub tak bagi link secara direct, ntah apersal… /:)

  17. Su says:

    Hi ^^

    I found your site when searching for torrent of School rumble second semester (nigakki). Unfortunately, wannabe-Fansubs quittet on subbing School Rumble second semester :(
    By any chance, do you know other sub-groups who sub School rumble second in English??

  18. azmie says:

    hi su, thanx for stopping by!

    well I do heard about that too, but some info indicated that they will continue the subbing of the series, because the same situation happened before when SR1 were being aired but they still sub the anime eventhough it was already been licensed

    about the other groups, I suggest you visit “your-mom” fansubs, although I wouldn’t recommend because of the quality of the subbing…click HERE for the link…but hey, better than nothing rite? :joget

  19. Su says:

    Thanks for the link :d I really hope that Wannabe Fansubs will continue the subbing because I liked their subs very much. But as you said it- “your mum” is better than nothing ^^ I hope that I can download the episodes beginning with 12 from there. Anyway, if you ever get a link where Wannabe Fansubs release the rest of the episodes, would you mind posting it? I will check your blog from time to time xD

  20. azmie says:

    no prob….:d well currently their tracker site (for torrent download) is located HERE, in case you didn’t know. Anyways I’ll post and update here in case they did release the rest of the episodes :)

  21. TAHAPIAN _06 says:

    :)>- Assalamualaikum…wat semua muslimin n muslimat

    emmm..sbnrya aku nengok crita ni baru sekerat je
    masa Harima kena halau ngan tenma(kesian dia),tapi apa_apa hal school rumble is the best for me .jom kita join sesama .

  22. cute_boyz says:

    :-?cite ni funny n bleh release tention kpd org yg menontonnya/:)

  23. azmie says:

    TAHAPIAN _06 on November 2, 2006 at 10:42 am said:

    :)>- Assalamualaikum…wat semua muslimin n muslimat

    emmm..sbnrya aku nengok crita ni baru sekerat je
    masa Harima kena halau ngan tenma(kesian dia),tapi apa_apa hal school rumble is the best for me .jom kita join sesama .

    actually citer ni dah habes utk season 2…so tunggu season 3 laks

    cute_boyz on November 2, 2006 at 10:50 am said:

    :-?cite ni funny n bleh release tention kpd org yg menontonnya/:)

    aku lagi ske anime yg cenggitu, takmo yg serius mendukacitakan or anything…baru ler ilang tensen ;)

  24. Kyon says:

    waaaa………..
    anime ni buat lawak dari mula sampai abis la…
    wuu..
    aku baru je beli DVD dia semalam 15/4/2007
    huh…
    tapi puas hati la..

Trackbacks/Pingbacks

  1. Silenteve.net » School Rumble Season 2.. wuuuu

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p