• all mine!

    my precious!!!
     

    Remember my previous entry about having to view a nokia N90 phone from my 6670? Well….now that N90 belongs to me now…after made some “certain” offers…mwahahaha…all mine! and the best part, my precious 6670 still stays by my side…2 phones in my possession rite now…all mine…>:) >:)

15 Comments


  1. ikram_zidane says:

    bagus2.. tahniah.. handphone lama taknak jual ke ??

  2. azmie says:

    naper? berminat hendak beli ker? huhu

  3. Kenny Lee says:

    :owah…veli the rich oh..

  4. azmie says:

    no lar..if i’m veli rich i go buy new one meh…:-“

  5. Azmie says:

    This phone sure has a lot features :d

    that was me posting using N90

  6. iQah says:

    uhuhuhu…nak hp baru gak :((

  7. azmie says:

    erk naper takder henpon ker iQah? :)]

  8. darkz05 says:

    Wah!! Best ar hp baru!!!
    :joget

  9. azmie says:

    correction comrade…2nd hand hp…:d

  10. winter says:

    gile arr… tak besar ker N90? aku berminat ngan N70 :D

  11. azmie says:

    saiz lebih kurang 6670, cuma tebal lagi jer…

  12. gie says:

    jeles2…aku takde nset skang nie…bile laa nak pribiew nset abg ko tu…huhuh…nak sambar gak nie…hahaha…tgh pokai ni…tapi,takde nset,susah gak…bapak aku bising,call asik takde je…

  13. azmie says:

    ilek ilek…besok aku snap pics…maybe by nite aku update blog…;)

  14. gie says:

    kene prepare duit nie…kalo minat,aku kontek terus….tapi,cam lambat sket..ble…tu kalo takde org nak,kalo ade org lain nak sambar dulu,tak ble wat pape laa…

  15. azmie says:

    stakat ni masih available lagi ler…pepahal aku inform jer kat sini nnt…:)>-

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p