• nice theme

    painted desert theme
     

    Wrote some of my 2 cents review of this nice theme called “Painted Desert“. Just applied it into my dev page. Love the layout, especially the header part, nice curve, and how it blends with the body part. :-D

12 Comments


  1. winter says:

    hohoho.. aku tengah cari theme menarik ni, skali ko post plak theme ni kan.. lol.. macam best je kalao aku modify color dier ni :D

  2. azmie says:

    mmg menarik pon…tak kesah ler kalu ko nak guner…aku tak plan nak tuko pon buat maser ni..huhu :d

  3. winter says:

    nanti kot, tade mood nak main2 ngan coding skrg ni.. huhu

  4. ikram_zidane says:

    ok…lawa gak theme ni..

  5. azmie says:

    winter on March 9, 2006 at 9:36 pm said:

    nanti kot, tade mood nak main2 ngan coding skrg ni.. huhu

    iyerler…orang dah ader keje ler katakan…huhu ;))

    ikram_zidane on March 10, 2006 at 12:17 am said:

    ok…lawa gak theme ni..

    lawa kan?…aku ske style header tu…:d

  6. gie says:

    waaa….tak sempat dah nak tukar2 theme…busy bangat :( ..theme tu lawa…pe lagi….pasang laa..:d

  7. dinswok says:

    Yup, really like the curve indeed. :x

  8. azmie says:

    gie on March 11, 2006 at 12:07 pm said:

    waaa….tak sempat dah nak tukar2 theme…busy bangat :( ..theme tu lawa…pe lagi….pasang laa..:d

    huhu…baru je pakai theme ni…sayang ler pulok…

    dinswok on March 11, 2006 at 2:21 pm said:

    Yup, really like the curve indeed. :x

    samer citarase ler kite…:d

  9. ikoko says:

    erm..

    sebenarnya..

    aku lagik suka theme yg sekarang ni.. erm….

    oh ye..

    ko dah upgrade ke 2.0.2 version?

  10. azmie says:

    iyaker…huhu…thanx :d

    aa mmg aku dah apgred dah pon…sejak dier kuar announcement dalam baper jam lepas tu aku terus apgred…:joget

  11. gie says:

    nak try theme ni plak laaa :d

  12. azmie says:

    try jer…aku rekemen pakai…huhu

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p