• crash

     

    I dunno what’s the cause…but the browser always keeps crashing everytime I went online…note that I’m using Firefox. Not that I want to condemn it or anything, but why is all of this always happened? Is it because of the extension that I’m using? for the record I only used the adblock plugin…none other else…just yesterday it crashed three times in a row! damn!

    To simply put it, after crashed, the cache will be automatically cleared…and I always online using dial-up connection, from my father’s workshop…(streamyx takyah citer ler…mmg no hal!) everytime things keep happened like this, I had a damn hard time opening my favourite page!…frustrating!!!

14 Comments


  1. winter says:

    eh.. pesal firefox ko asyik crash? Aku pakai 24jam tak penah crash pun.. hurm.. ko pakai version brape weh?

  2. azmie says:

    aku rasa yg 1.5.0.1…yg paling latest…

    kalu ko perasan kat pic tu, aku tgh taip url address tu, tetiba kuar msg error tu…siot tol…

  3. ejon says:

    ntahnyer… selama aku pakai firefox, tak penah skali pon crash.. :-? aku rasa la baik hg re-install firefox tu

  4. azmie says:

    so uninstall dulu kendian reinstall balik ler…aku tak simpan laks exe file dier…warghhh…nak download satu hal…

  5. azraai says:

    aku rasa ada plug-in firefox yg jadikan crash. dulu aku install satu plug-in tu pastu crash memanjang. Lepas uninstall ok balik

  6. azmie says:

    aku cumer pakai adblock nyer plugin jer…skrg ni aku tgh download exe fresh dari site dier..try uninstall reinstall tgk camner laks…parah woo, dialup estimated 25 min lagi…:-w

  7. ikram_zidane says:

    betul2… aku pun kena gak.. sekarang ni aku pakai opera ngan flock je..
    aku nyer crash bila nak download apa2 je ?? ade idea ke kenapa ??

  8. azmie says:

    erm…aku nyer takder camtu…kengkadang just nak bukak page jer, tetiba jer crash…skrg ni aku dah uninstall & reinstall…tgk camner ader crash gak ker tak nanti…

  9. azmie says:

    benci ler…dier buat hal lagi ler…baru tadi crash lagi…aku dah uninstall and reinstall balik…pon samer gak…tensen wargh!!!

  10. winter says:

    aku rase ko bole check log ape yang menyebabkan firefox crash.. tak sure la ade tak tapi ko try masuk Control Panel>Admin Tool>Event Viewer try usha2 kat situ. Firefox aku tak penah crash setakat ni melainkan termiddleclick satu folder bookmark.. lol

  11. azmie says:

    dah check kat event viewer…tapi tak paham satu hape pon..huhu

  12. dinswok says:

    same thing happened to mine too. Really frustrated!

  13. winter says:

    uih.. apesal eh.. time korang upgrade firefox dulu ade uninstall yang lame tak? sesusah format je la :P

  14. azmie says:

    erk…itu kira last resort ler…nak format pc…leceh ler pulok…/:)

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p