• the mood

     

    Yeah…the mood to apply a new theme has finally appeared (naah…appeared about 2 weeks now…remember my entry dated in the middle of the month? search for urself :P ) so stay tuned guys…to those who actually knew what I was doing….shhhh!!! :-$

    (this time this entry will not be pinged to PPS :-D )

22 Comments


  1. azmie says:

    oopss…forgot to mention…be patient ok…..!!!! :d

  2. ikram_zidane says:

    pasal yg hari tu ke ?? good luck ok..

  3. dinswok says:

    I’m waiting… hehehe… :)

  4. gie says:

    tunggu :d adeh….pening pale adjust theme kali nie…paling leceh…adoi…. :((

  5. azmie says:

    ikram_zidane on January 30, 2006 at 6:31 pm said:

    pasal yg hari tu ke ?? good luck ok..

    a’ah…thanx ikram :D

    dinswok on January 30, 2006 at 7:09 pm said:

    I’m waiting… hehehe… :)

    yeah tunggu jgn tak tunggu…;)

    gie on January 30, 2006 at 7:17 pm said:

    tunggu :d adeh….pening pale adjust theme kali nie…paling leceh…adoi…. :((

    kerap tuko theme ler ko ni gie…

  6. gie says:

    bukan tukar theme laa…adjust theme yg ade je :-” …huhuh….adoi….server me akan bengong lame nie….terpakse benti blogging dulu….huhuh :d

  7. azmie says:

    a’ah tadi aku tk dpt bukak site ko…aperhal?

  8. azmie says:

    owh yer…selamat menyambut maal hijrah buat sumer visitors…lagi satu tahun baru ni…kira azam pon baru la ek…:joget

  9. winterwish says:

    wohoo.. dah nak tuka theme. ahh terase cam nak tuka jugak la.. lol

    gie, apesal takleh masuk blog?

  10. gie says:

    pindah server lagi…huhu…takpe…server sponser….mmg camtu…rileks2…suspen sekejap…akan muncul…selamat menyambut tahun baru…huhu

  11. azmie says:

    ooo…eh pindah server lagi ker?

  12. ikram_zidane says:

    tapi aku rasa theme ni lagi lawa.. besar dan sesuai ngan yg ko selalu post..
    warr… nampaknye semua orang pakai firefox ni..

  13. gie says:

    server pindah 2 ari lepas…me je tak tukar dns dia…kire,ape yang me buat semalam (termasuk theme ngan plogger) ilang camtu je…waaa….sedih gile….sob2…dah laa sastu backup pun tak buat…waaaa….sampai pagi tu adjust kaler tuk theme itam putih tu…. :((

  14. azmie says:

    ikram_zidane on January 31, 2006 at 5:56 pm said:

    tapi aku rasa theme ni lagi lawa.. besar dan sesuai ngan yg ko selalu post..
    warr… nampaknye semua orang pakai firefox ni..

    huhu…tak guna tak semestinyer aku buang…maybe in the future aku recycle guner theme ni balik ker…:d

    gie on January 31, 2006 at 6:36 pm said:

    server pindah 2 ari lepas…me je tak tukar dns dia…kire,ape yang me buat semalam (termasuk theme ngan plogger) ilang camtu je…waaa….sedih gile….sob2…dah laa sastu backup pun tak buat…waaaa….sampai pagi tu adjust kaler tuk theme itam putih tu…. :((

    lorr…awat tak buat backup awal2? aku maser pindah hosting sumer tu mesti aku buat dulu…sayang tu dah memacam buat…:(

  15. Aph says:

    where’s the new theme?:-w:d

  16. gie says:

    erm…terpakselaa…dah silap sendiri kan…skang nie tgh pakai server tumpang..so,keje update blog under ubahsuai…lagipun, me nak pegi trip gie ganu start 2-6 aribulan…final projek…miggu depan,server baru,baru hupdate kaw2 team nyer…huhuhu :d ..kasi penuh space hosting me…:))

  17. azmie says:

    Aph on February 1, 2006 at 9:09 am said:

    where’s the new theme?:-w:d

    huhu…tungguuuuu…kasi suspen sket….;)

    gie on February 1, 2006 at 11:41 am said:

    erm…terpakselaa…dah silap sendiri kan…skang nie tgh pakai server tumpang..so,keje update blog under ubahsuai…lagipun, me nak pegi trip gie ganu start 2-6 aribulan…final projek…miggu depan,server baru,baru hupdate kaw2 team nyer…huhuhu :d ..kasi penuh space hosting me…:))

    huhu…tak paham aper ko tulis…tapi aku tgk site ko tadi cam dah ok…

  18. azmie says:

    apekah aper nyer wahai mr ejon…? :o

  19. Mohamad Raziz Bin Mohamed Amin says:

    akum….de saper2 yg pernah wat final projek fasal networking atau server x?fasal komputer ker?boleh bantu sayer x?[-(

  20. ummi says:

    ish, next sem kena wat final projek.. dah dapat tajuk.. lect pun stuju… tapi tak tau la nak guna ape untuk online system tu? kalau php ke atau asp atau vb.net leh combine dalam 1 file n link tak? tlg r.. x tau paper langsung ni:((

  21. azmie says:

    Mohamad Raziz Bin Mohamed Amin on August 4, 2006 at 12:08 pm said:

    akum….de saper2 yg pernah wat final projek fasal networking atau server x?fasal komputer ker?boleh bantu sayer x?[-(

    waalaikumsalam sori lambat banget nak reply…aku telah meninggalkan alam kolej aku sudah terlalu lama…so dah berkarat…heheheh

    ummi on November 3, 2006 at 4:26 pm said:

    ish, next sem kena wat final projek.. dah dapat tajuk.. lect pun stuju… tapi tak tau la nak guna ape untuk online system tu? kalau php ke atau asp atau vb.net leh combine dalam 1 file n link tak? tlg r.. x tau paper langsung ni:((

    sama jawapan huhu, tapikan, nak buat system kene integrated, takleh nak partial asp, php and etc…:d

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p