• backache…darn!

    memula takder apa-apa idea pon nak update…teringat lak aku tengah menderita kene sakit belakang ni…so update jerlar mengisi masa sambil dok depan pc ni…so it goes like this…i felt this HORRIBLE, HORRIBLE pain on my back…tatau ler nak kata tulang belakang ker, pinggang ker or whatever…tapi rasa dier tak ingat mak aiii…cannot stand or even walked straight lar!…tadi maser nak hujan pon amek jemuran di ampaian pon berlari keanakan macam style samurai tu…ahakss, korang tau ler camner samurai berlari kan? sambil tunduk pegang pedang samurai…kalu tengok citer samurai deeper kyo tu tau ler kot…(kira bongkok ler ni) :-p

    so my movement is like limited rite now ler…setakat dok labuh bontot dan sandar kat kerusi, baru ler rasa lega sket…biler bangun…cam nak patah pinggang rasanyer…itu pon sekarang ni dah kurang sket, pasal sapu minyak Ammeltz Yoko Yoko kat bahagian yang rasa sakit tu…rasa panas yang melegakan…:-D

    gerenti pasni kalu bangun nak berjalan, mesti cam orang tua kehilangan tongkat….adeh cepat-cepat lah sembuh wahai bahagian belakang ku…[-O<

17 Comments


  1. chinchau says:

    erkks.. jalan2 tersesat lak plak… 8-| hye..:d

  2. azmie says:

    hye…ni mesti dari elan & eman nyer site…thanx 4 visitin…:d

  3. gie says:

    semoga cepat sembuh…:d

  4. winterwish says:

    sejak bile ko sakit tulang blakang ni mie? macam makin teruk jek.. apepun semoga cepat sembuh yek.. :)

  5. dinswok says:

    Uish… ko watpe sampai sakit ‘gitu seme’ (mcm tu) huh? Pegi lar klinik… tanya doctor.. lepas tu baru pegi mengurut kat bomoh urut yang bertauliah dan disegani rakyat. :d

  6. azmie says:

    winterwish on January 23, 2006 at 11:51 pm said:

    sejak bile ko sakit tulang blakang ni mie? macam makin teruk jek.. apepun semoga cepat sembuh yek.. :)

    hari ni dah kureng sket…alhamdulillah…takderler seteruk semalam…:)>-

    dinswok on January 24, 2006 at 12:24 am said:

    Uish… ko watpe sampai sakit ‘gitu seme’ (mcm tu) huh? Pegi lar klinik… tanya doctor.. lepas tu baru pegi mengurut kat bomoh urut yang bertauliah dan disegani rakyat. :d

    heheh dulu pon penah kene gak…pegi doktor cumer kasi ubat sapu…lagi baik makan panadol aka painkiller…senang citer…;)

  7. ikoko says:

    Assalamualaikum..

    huish.. ni nape ni.. nak period dah ek?
    :P
    heh.. kalau simpton ni kena pada warga perempuan, memang alamat dah nak period.. meant : period pain .. tapi ko nieh…

    ko pi check kat PAKAR aaar… jangan jadi macam aku sudah la.. jumpa doctor kat clinic, semuanya kata GASTRIC … last-last ni aaa.. kena operate.. sebab ada batu karang kat hempedu.. ngan hempedu skali kena buang.. sakit bukan doctor tu yang rasa.. aku yang rasa… tu pun dapat tau setelah pi PAKAR.. dan dan tu kena operate.. tapi aku operate kat kerajaan je.. Alhamdulillah mak still ada kad pesara..

    Ko.. apa laie.. pi ar check kat PAKAR.. bahaya ar.. takut makin mudharat..

  8. azmie says:

    ikoko on January 24, 2006 at 1:21 pm said:

    Assalamualaikum..

    huish.. ni nape ni.. nak period dah ek?
    :P
    heh.. kalau simpton ni kena pada warga perempuan, memang alamat dah nak period.. meant : period pain .. tapi ko nieh…

    ko pi check kat PAKAR aaar… jangan jadi macam aku sudah la.. jumpa doctor kat clinic, semuanya kata GASTRIC … last-last ni aaa.. kena operate.. sebab ada batu karang kat hempedu.. ngan hempedu skali kena buang.. sakit bukan doctor tu yang rasa.. aku yang rasa… tu pun dapat tau setelah pi PAKAR.. dan dan tu kena operate.. tapi aku operate kat kerajaan je.. Alhamdulillah mak still ada kad pesara..

    Ko.. apa laie.. pi ar check kat PAKAR.. bahaya ar.. takut makin mudharat..

    uikss…ke situ lak…bukan period ler cik ikoko san…:p

    isk isk…kes ko tu samer cam mak sedara aku ler…hempedu dier pon kena remove gak…isk sian ko sampai kene operate…so sekarang mesti dah ok kan? alhamdulillah…:d

    tapi aku nyer sakit dah kurang sket ari ni…mungkin sakit sementara ajer…doa kepada tuhan elak kene mende camni…:|

  9. ZEO says:

    buang je la tulang tu. kalau tak de tulang tak de la sakit tulang.

  10. azmie says:

    mmg le tak sakit tulang dah, takde aper2 sakit dah pon…:-s

  11. winterwish says:

    ZEO on January 25, 2006 at 4:32 am said:

    buang je la tulang tu. kalau tak de tulang tak de la sakit tulang.

    ahahahhahahah lawak la zeo.. ayat ko telah menyerikan idup aku hari ni. :))

    azmie, jgn marah eh.. :P

  12. ejon says:

    hahaha… satu kenyataan yg bernas oleh enche zeo :d

  13. azmie says:

    wutever pon skrg dah ilang sakit tu….bole ler berlari keriangan di tepi pantai pasni…:)>-

  14. winterwish says:

    ahah ko nak lari2 kat mane azmie.

  15. azmie says:

    isk tader…sajer jerk…tensen terlepas citer “A Haunting” kat discovery mlm tadi….instead tgk american idol sampai 1.30 pagi laks..dah tu terbangun kol 515 pagi nih….:-“

  16. ixora says:

    :)>-pergi la mengurut………………
    >saya xwat perkhidmatan 2 mengurat adaler
    >hehehe…………jgn mare

  17. azmie says:

    huhu…mengurat? terangler sket camner perkhidmatan tu…;)

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p