• theme change?

     

    tadi ader usyar satu theme, bole tahan menarik gakler, though there’s some modifications and layout design change needs to be done…implement kat test page aku…yeah aku pon ader test page maa…click the link to have a preview of it. Hosting baru ini memberikan banyak kemudahan kepada aku, thanx to them…:-D

    well, this theme actually ader sedikit kesamaan ngan theme member bloggers aku…dan lagi satu, agak banyak yang perlu dibuat (time ni rasa malas lak nak decor…ditambah banyak yg aku dah buat untuk current theme aku ni…:-p ) so tengok ler camner nanti, maybe akan buat slow-slow kat dev page pastu biler dah siap 100% akan dipindah ker blog page aku…

    aaa komen korang nak tau gak…:->

12 Comments


  1. winterwish says:

    erm.. macam terlalu simple bagi aku. tapi not bad la, simple tu nice. ko kene tuka kaler die sikit, coz terlalu cerah link and all the text tu. not enough contrast will discourage people to read the blog later.

    sesuke je aku ni.. huhuhu. laju2 sket modify tu, tak sabar nak tengok :D

  2. abah says:

    Sekali imbas tiba², aku terbayangkan puak elf LOTRing plak. Ei, nice la :D cepatler siapkan…Tak sabar nak tgk ( naper baris akhir aku sama ngan winter? Hurmm /:) )

  3. azmie says:

    ngaa….nak cepat-cepat tu susah ler…aku diambang kemalasan nih…tambah lak sayang nak tinggalkan current theme aku nih…

    tapi theme nih memang telampau simple…biler dah tambah plugin memacam baru nampak crowded sket kot…yep psl text tu aku agree ngan winter…the darker the colour the better…viewers will concentrate more on the contents… :d

  4. ikram_zidane says:

    aku rasa current theme ni lagi lawa.. warna theme tu terlalu lembut..

  5. mr.eims says:

    aah… hampir tak nampak link… 8-|

  6. azmie says:

    ikram_zidane on January 17, 2006 at 5:14 pm said:

    aku rasa current theme ni lagi lawa.. warna theme tu terlalu lembut..

    yeah agreed…but css bole diubah…:d

    mr.eims on January 17, 2006 at 6:05 pm said:

    aah… hampir tak nampak link… 8-|

    thanx for highlighting the point…link tak nampak pon payah gak kan…:)>-

  7. gie says:

    tukar jgn tak tukar…huhuhuh…dev tu camne ek gune dia…tu tester je kan…camne nak buat dev tu..heehehe

  8. azmie says:

    dev as in development page…cam winter nyer gakler…takder aper2 spesel pon…create subdomain ngan juga space utk that purpose…

  9. flowerbunkus says:

    huuhuh…nk buat theme baru hurmm..bagus arr..tp asal nmpk kecik..release laa cepat2 skit

  10. aph says:

    hmm not bad ar theme tuh, but no offense theme yg skrg ni lagi lawa design nyer…

  11. azmie says:

    flowerbunkus on January 18, 2006 at 8:02 pm said:

    huuhuh…nk buat theme baru hurmm..bagus arr..tp asal nmpk kecik..release laa cepat2 skit

    huhu bukan buat theme…just install yg dah sedia ada, pastu modify sket…nak buat cepat2 takleh…1st internet prob, 2nd malas…:p kalu nak buat pon slow-slow ajer…

    aph on January 18, 2006 at 9:11 pm said:

    hmm not bad ar theme tuh, but no offense theme yg skrg ni lagi lawa design nyer…

    yeah aku pon suka theme ni, tu psl rasa sayang nak tukar lain…:)>-

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p