• Archives plugin problem – solved

     

    lol now I know why my archives page was totally messed out, at first I thought it was database error or something like that, because it displayed a lot of database error messages (pic above),
    but I viewed other pages like the index.php, but no whatsoever errors or problems found that are related to database…thinking of disabling the plugin too…but then, luckily I found the cause of this problem accidentally, it was because of the plogger plugin, that day winter told me that there was a plugin to integrate plogger with wp, and I had tried the plugin but nothing happened, so I left the plugin in activated mode while waiting for winter to try out the plugin. And yesterday just wandering around my blog looking for solutions, and deactivated the plogger plugin, viewed back the archives page…ok…no problem at all…back to normal…then I realized the cause…:|

    Note to winter: takleh pakai plugin ni, abih punoh pulok wp demo nati…[-X

    Update!

    Too lazy to create new entry…so update this entry instead…just want to wish…

    Happy New Year 2006 to fellow bloggers, have a pleasant year ahead of you. New year with new goals, not to forget previous goals that still unaccomplished. <:-p

12 Comments


  1. winter says:

    ohh pasal tu ke? ahahah.. sib baik ko dah test, kalau tak kang pening paler aku nak carik solution die :P
    Happy New Year 2 you 2 :D

  2. azmie says:

    yeah…biler tgk page error tu…penin siot…sumer database aku error…wakaka…

    hepi hepi nu yer…:d

  3. abah says:

    Hahahha epan nih sux gak. cayer la cakap dier tuh…[-x

  4. gie says:

    abah on January 1, 2006 at 11:53 am said:

    Hahahha epan nih sux gak. cayer la cakap dier tuh…[-x

    ish…en epan laa banyak tolong me…huhuh…baik plak tu…skang nine dia busy…banyak bende sangkut,tapi,biar laaa…skang pun rase dah puas ati

    pst:kenape petang tadi tak ble view ek…dari pagi sampai petang..huhu..nway.. epy new year.. :joget

  5. winter says:

    abah on January 1, 2006 at 11:53 am said:

    Hahahha epan nih sux gak. cayer la cakap dier tuh…[-x

    Ehemmm *cough* hermmsmmm *cough*

    @gie, thanks :)

  6. azmie says:

    aik…nak quote bebanyak takleh lak? hmmm

    abah: iyerker…heheheh

    gie: abah gurau jer tu…semalam? entah ler…aku bukak rasa ok jer…

    winter: sakit tekak ker…hehehe

  7. azmie says:

    aiyak…seblom ni leh quote comment…skrg dah takleh plak…aper kene laie ler wp aku nih…

  8. ejon says:

    hepan suka makan

  9. gie says:

    azmie on January 2, 2006 at 4:49 pm said:

    aiyak…seblom ni leh quote comment…skrg dah takleh plak…aper kene laie ler wp aku nih…

    me rase ble je….

    ejon on January 2, 2006 at 5:30 pm said:

    hepan suka makan

    me pun suke makan loh…makin gemok nie…adeh… #-o

  10. azmie says:

    ejon on January 2, 2006 at 5:30 pm said:

    hepan suka makan

    saper yg tak suka makan…? cuba citer sket…;)

    gie: ntah ler…kengkadang ok kengkadang tak ok ler plak…sengal sket…aku tekan quote kat komen hang takleh plak…tak kuar pon reply komen kat bhg komen tu….~X(

  11. gie says:

    aiyak…erm…tah lee…me rase,ble je…adekah sebab browser…(ade sangkut paut ke nie…?)

  12. azmie says:

    well, maybe ler kot…aku ader test kat winter nyer site…ader gak problem ni…tapi dier nyer kurang sket problem tu…ntah ler…

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p