• Ehh…serius juge?

    Following winter‘s entry on his new hosting plan subscription. Well me too… at first I thought that somebody from the management team screwed up or something, but then totally confirmed it when chatting with winter last night…it now proofs that my plan on transferring from previous hosting was actually totally worthed…yeay…go exabytes :-D But compared to his current used space size, mine was actually pretty small, current disk usage, only 40.29 MB, and….4959.71MB left! :-p Well, I have my plans, no intention to expose it right now, as it’s currently in idea phase.

    On the other part, maybe I should take hostees too…anybody want one? :-p

    Lotsa things happened last night, before that, it was raining heavily at my area…and because of that, my house’s electricity frequently tripped, the problem that I mentioned before happens again…really sucks…had to wait till the rain stops then switched on the electricity…this time got to call the electrician to investigate the problem…:-W

    My internet friends, elan & eman (twin brothers) just told me that they had launched their own website, after been hiatus mode for quite long..looking forward to see more on ya page bro…;-)

    And I had a chat with my long lost friend since graduation, niza aka angah… she’s been working at her hometown (nilai) all this time…from morning until night….well that explains why…:-B

    My plogger also had a problem, I can’t edit or upload any new pics…dunno why, every setting checked and is just as the same as when it was in the previous hosting…can’t figure out what actually happened, so decided to reinstall it…problem solved…

     

    Take The Quiz Yourself!

    And I’m chad…just some bleach character info addition…:-D

    Ps: no bleach nor naruto eps this week…how boring…#-O

13 Comments


  1. winter says:

    taking hostee ka?

    Takleh pakai eh plugin plogger tu? herm.. aku busy skrg, takleh nak test. maybe next week baru aku install balik gallery aku.

  2. azmie says:

    heheh…sajer jer tu…saper yg nak nyer…nnt subdomain jadi test.azmie.net…kehkeh…

    lorr ko tak pakai plugin tuh lagi ghupenyer…ntah aku try cam takleh…maybe psl tak compatible ngan wp2 kot…

  3. gie says:

    huyoo…dah upgrade ke 5GB ek…masyuk tu…huhuuhu.. :d …amik laa partner….cam si winter…banyak anak buat..pasnie,kronie Azmie plak..

  4. azmie says:

    haha…winter guner name silenteve.net, so takder hal ler kalu orang nak guner subdomain dier…kalu aku laks, nanti .azmie.net…tak selesa ler pulok nnt…

  5. gie says:

    erm…boleh je…try je tanye sesiape yang nak…yang betol2 nak laa…hehehe…

    pst: official comment ngan flag dah boleh…huhuh :)>- tambah lagi plugin >:)

  6. azmie says:

    dah apgred ker wp2? cantek…:d

  7. winter says:

    pelik btol la aku.. asal aku pakai gravatar site aku jadi slow seperti kure2 eh.. kambing btol..

  8. azmie says:

    hmm…aper kater try disable cache dulu, biar dier bacer direct dari gravatar.com…aku nyer tader lak problem…ko nyer gravatar version latest kan?

  9. gie says:

    huhuhu…me dah letak gravatar,tapi,koding yang letak kat comment.php tu tak reti…aritu letak,tapi,kantoi…error…ah..

    pst:bro azmie,perasan tak OS yang me gune nie,mesti kenal kan :)>- tq ek…

  10. azmie says:

    waa….ko dah install ubuntu ghupenyer…aku gak yg tak terinstall2 lagi…

    yg gravatar tu, ko refer jer balik tutorial dier kat wbc tuh…:d

  11. gie says:

    semalam pegi bilik kawan…pastu,ade internet,try godeh2 connection…pastu,boleh plak…kenangan tu…me pakai 2 OS sebab kat linux takde lagi software yg me gune skang..huhuh… :)>-

  12. azmie says:

    tapi ko pakai broadband kan? kalu broadband senang je nak set…the problem is dial up connection…tanak detect modem…lebih2 lagi usb modem

  13. gie says:

    azmie on December 30, 2005 at 10:31 am said:

    tapi ko pakai broadband kan? kalu broadband senang je nak set…the problem is dial up connection…tanak detect modem…lebih2 lagi usb modem

    tah…aku main cucuk je lan cable nie,terus ble…huhu…tenet FREE,pakai je laa…betol tak…nanti nak try pakai wireless admin plak..kot2,ble ke..huhuh

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p