• pillz…

     

    Hehe…ni bukan pil kejahatan yer…this is the cure to my back neck problem…lately these past few days…I had a terrible back neck problem, everytime I woke up in the morning, I had this pain…arghhh! how should I put it…”berdenyut-denyut” at the back of my neck, and this also affect to my head, created a terrible headache and even my left eye felt like it was being punched by something…setelah pergi ke farmasi, the pharmacist give me these pills, it’s been said that the pills can ease the pain that I had…well, it works! and now I can live happily ever after…the end…

    Just recently I found out (or rather finally realized) that one of my friend just getting engaged (bertunang ler) with my other friend…colleagues in the same college…can’t believe it at first…bila laks depa bercouple nih? memang pandai berahsia betol…rupenyer dah dekat setahun having relationship…cis…tapi takper, congrats to my friend, with the nick v@sh or squalleonhart, and his fiancee, silversurfer…may both of you have a wonderful and everlasting relationship forever and ever…kawen nanti wat kat ner? jangan jejauh sangat udah ler…:-p

    Aper lagi aaa? Ooo rite now I’m addicted in playing NFS-MW (tatau kebende ni? visit sini) and currently I’m in the 8th position of the 15 blacklist members…for those who know this game tau ler aper tu 15 blacklist members tu :-D makin lamer makin susah…polis nyer cam sial jer kejo aku…dah satu kete kene impound…duit aku pon kene confiscate…terpaksa ler pakai kete lain, cari duit lagi…>:P

    And one more thing…just want to add, my current anime downloads project :-

    • One Piece (currently downloading ep 11-20)
    • Shaman King (this anime rawks…current downloading ep 21 & above, but have watched ep 1-20)
    • Gun X sword (well this anime’s cool also…for me laa)
    • Cowboy Bebop (just finished downloading…haven’t watch it yet)
    • Pani Poni Dash (influenced by winter)
    • Midori No Hibi (some winter‘s friend mentioned it in his blog, the story’s quite good also)
    • Ichigo Mashimaro (currently lose track of the latest ep…but still tried to download)

    Sekian terima kasut…and maybe this next 3-4 days, my website will be unaccessable…something big is going on…;-) jya…

    ps: excuse my bad language..5 minute entry-making…lol

14 Comments


  1. CypherHackz says:

    Aku tak terbeli2 lagi game Most Wanted tu. Ingat pas balik UTM ni kot baru aku nak main. Tu pun aku harap2 leh pinjam membernye DVD. Tak yah susah nak beli. He3.

  2. winter says:

    And one more thing…just want to add, my current anime downloads project :-

    * One Piece (currently downloading ep 11-20)
    * Shaman King (this anime rawks…current downloading ep 21 & above, but have watched ep 1-20)
    * Gun X sword (well this anime’s cool also…for me laa)
    * Cowboy Bebop (just finished downloading…haven’t watch it yet)
    * Pani Poni Dash (influenced by winter)
    * Midori No Hibi (some winter’s friend mentioned it in his blog, the story’s quite good also)
    * Ichigo Mashimaro (currently lose track of the latest ep…but still tried to download)

    One Piece – Gile byk episod anime ni.. tak larat aku nak donload
    Shaman King – Bace review macam best, ko donload la.. nanti kite trade :D
    Gun X Sword – Tak penah dgr lagi, kalau best sile inform aku yek :D
    Cowboy Bebop – Fuh.. best citer nih, ala2 Trigun tapi dekat Space. Lawak + Action
    Pani Poni Dash – Takyah cakap la, tengok anime nih bole pusing2 kepale :))
    Midori no Hibi – 9/10 rating aku kasik :D
    IchiMashi – =)) (latest eps 6, 7 on the way)

  3. ejon says:

    NFSMW aku dah blacklist 4. susah btol nak lepas bounty.. saket jewa bila busted time bounty melambak 8-x

  4. azmie says:

    CypherHackz on December 20, 2005 at 10:42 pm said:

    Aku tak terbeli2 lagi game Most Wanted tu. Ingat pas balik UTM ni kot baru aku nak main. Tu pun aku harap2 leh pinjam membernye DVD. Tak yah susah nak beli. He3.

    main, jgn tak main game tu…besh siot…:d

    One Piece – Gile byk episod anime ni.. tak larat aku nak donload
    Shaman King – Bace review macam best, ko donload la.. nanti kite trade :D
    Gun X Sword – Tak penah dgr lagi, kalau best sile inform aku yek :D
    Cowboy Bebop – Fuh.. best citer nih, ala2 Trigun tapi dekat Space. Lawak + Action
    Pani Poni Dash – Takyah cakap la, tengok anime nih bole pusing2 kepale :))
    Midori no Hibi – 9/10 rating aku kasik :D
    IchiMashi – =)) (latest eps 6, 7 on the way)

    bole gak trade anime ni…nnt prepare full list kalu ader maser…:joget

    ejon on December 21, 2005 at 12:31 pm said:

    NFSMW aku dah blacklist 4. susah btol nak lepas bounty.. saket jewa bila busted time bounty melambak 8-x

    ituler…ader haritu main bounty sampai baper ratus ribu ntah…skali kene bust…abes ilang…tensen tuu…

  5. winter says:

    ahh. aku sampai blacklist ke-5 je, bouty dah cecah 2juta.. tapiiii terpaksa uninstall balik NFSMW pasal tak muat hardisk nak buat assignment >

  6. azmie says:

    ahaha…game tuh sampai 3GB tuh…mmg beso…

  7. ejon says:

    yeyey :joget dah sampai blacklist #2. toru sato bull

  8. azmie says:

    eheh aku baru jer nak challenge no 6 nyer…nyampah ler bounty jadi makin payah ni…kene yg kete polis 4wd nyer tu…susah woo…

  9. winter says:

    time tu la kene pakai speedbreaker.. huhuhu.. sronok tgk style matrix bullet time :D

  10. ejon says:

    pasai apa avatar aku takmao kuar. aku dah upload semalam

  11. azmie says:

    dier tak rate lagiler tu…aku nyer lagi ler…masih yg lamer…leceh betol…

  12. ahmad says:

    well done

  13. ahmad says:

    pill period?

  14. azmie says:

    buta huruf ke aper…baca ler entry tu…jgn ler dok ngadap gambo ajer…wong koi…

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p