• apakah???

    Heh terikut laks ungkapan rakan bloggers…apakah??? hehe…:joget2

    Yeah…update pepagi nih…memandangkan time ni rasa fresh…:-D

    Watched MHI just now…interesting topic…well bagi aku ler…the topic was titled “apakah ciri-ciri lelaki/wanita idaman anda???” Yeah!!! ini penting, pertamanya bagi aku yang masih single nih…umur pon dah makin meningkat…jadi this thought selalu berada dalam minda…yang keduanya, memandangkan dunia ni dah nak akhir zaman, nisbah perempuan lebih dari lelaki…so don’t play-play aa, my message to women…don’t be too choosy and picky…hehe…;))

    Well, bagi aku ler, ciri-ciri wanita idaman kalbu, biar ler more to taking care of and giving love to children, husband and family. by family means jaga hati mertua juge…yang reti memasak…kira traditional women ler…susah gak kalu wanita yang berkerjaya nih…sometimes pentingkan kerjaya dari family (jangan marah yer…my perception only :-” ) not that aku takkan suka kalau dapat yang macam tu, kalau dapat pon ALHAMDULILLAH…dah jodoh…owh yeah…dan juge yang tidak tinggalkan solat…kalau tak pon akan aku bimbing agar tidak jadi camtu, duniawi dan ukhrawi both matters…

    So, what’s yours?

7 Comments


  1. fiza says:

    nice topic..:malu

  2. azmie says:

    erk…thanx…:malu

  3. abah says:

    apekahhhhh memalu hanjeng….hehehehe ske la tuh! ermmm ciri² wanita idaman? abah ske yang asal comel jer…sedap mata memandang…interesting personality…ske kucing dan bebudak kecik… dan paling penting…orang yang dapat menerima kebaikan dan keburukan abah… :D Like me just the way i am! :malu

  4. gie says:

    mase nie me ade kat mamak..tgk makan roti canai…huhuh…topic menarik,tapi,tak sempat tgk abis…hehehehe..

  5. winter says:

    uih gie, ko online kat mamak ke? hebat mamak tu ade wireless :D

    Erm.. wanita idaman eh.. entah la mie, aku tak penah pun pikir pasal ni. ahahaha.. :D

  6. azmie says:

    abah on December 14, 2005 at 10:38 pm said:

    apekahhhhh memalu hanjeng….hehehehe ske la tuh! ermmm ciri² wanita idaman? abah ske yang asal comel jer…sedap mata memandang…interesting personality…ske kucing dan bebudak kecik… dan paling penting…orang yang dapat menerima kebaikan dan keburukan abah… :D Like me just the way i am! :malu

    yeah that too…:d

    gie on December 15, 2005 at 10:30 am said:

    mase nie me ade kat mamak..tgk makan roti canai…huhuh…topic menarik,tapi,tak sempat tgk abis…hehehehe..

    hotspot ker aper ni? leh dpt kat kedai mamak ker? :o

    winter on December 16, 2005 at 6:01 am said:

    uih gie, ko online kat mamak ke? hebat mamak tu ade wireless :D

    Erm.. wanita idaman eh.. entah la mie, aku tak penah pun pikir pasal ni. ahahaha.. :D

    haha, aku pon tak penah pikir pasal ni seblom ni…tapi sejak abang aku dah bertunang…that thought has always come in mind…
    :x

  7. abby says:

    ok gak ciri2 wanita idaman awk…

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p