Despite citer filler Naruto yang sungguh boring…every week aku download anime Bleach nih, makin hari makin menarik citer dier…and untuk maklumat aku tak tgk manga dier pon…(pengajaran akibat tgk manga Naruto…disebabkan dah tau jalan citer camner, jadi terlampau mengharap akan anime nyer version…last2 filler yang menghampehkan)

Latest episod 58, karakter hero citer ni, Kurosaki Ichigo telah memperlihatkan kekuatan “Bankai” nya (saper yang tgk citer ni tauler :-D ) kepada seteru yang ingin sangat dilawannya, Kuchiki Byakuya…dan rupa bentuk “Bankai” walaupon pada pandangan kapten pasukan tu agak biasa…tapi kendiannya agak teruk gak dikenakan ngan Ichigo…waaa…mmg besh! tak sabo nak tunggu minggu depannyer citer laks…:joget2

17 thoughts on “Bleach..go!go!go!

  1. wyejon says:

    Dattebayo fansubs say Bleach is heading to a 22 episode filler arc like Naruto :_(

  2. Alex says:

    bleach rocks! naruto.. i never watched before :)

  3. Life Feel says:

    aku dah stop tgk filler Naruto… xkan ko ikut lagi?
    Wah Ichigo lawan Byakuya mmg mcm Rock Lee lawan Garaa tapi lebih best….
    aku ade satu blog bleach jugak, kalo suke bleh lawat : rukia.blogsome.com

  4. azmie says:

    wyejon on November 18, 2005 at 9:36 am said:

    Dattebayo fansubs say Bleach is heading to a 22 episode filler arc like Naruto :_(

    really? when it will be? hope the filler will not be as boring as naruto’s..

    Alex on November 18, 2005 at 10:14 am said:

    bleach rocks! naruto.. i never watched before :)

    Couldn’t agree more

    :d

    Life Feel on November 18, 2005 at 10:47 am said:

    aku dah stop tgk filler Naruto… xkan ko ikut lagi?
    Wah Ichigo lawan Byakuya mmg mcm Rock Lee lawan Garaa tapi lebih best….
    aku ade satu blog bleach jugak, kalo suke bleh lawat : rukia.blogsome.com

    aku ikut psl dah takder mende lain nak tgk…lagipon mengikut sumber filler tuh dlm 23 minggu which means 23 ep ler…don’t mind waiting…nnt aku visit blog ko…

  5. kenny lee says:

    bleach is gotta be a hit like naruto!!!

  6. azmie says:

    yeah it sure is…:)>-

  7. winterwish says:

    dah dekat 5 eps naruto aku missed..ahaha. saje malas nak tengok, download je pastu simpan. pasal filler bodo tu malas terus nak layan. Bleach kalau ade filler best tak kisah, pasal shinigami rambut afro tu pun selambe aku layan..bwahahahahahahha.

  8. azmie says:

    shinigami afro? ooo yg part end tuh ker? kalu dier boh team karakura king pon ok per…don kanonji tuh…wakaka…

    anyways aku ske plak lagu ending latest bleach nih…sore dier style cam M2M laks, tapi versi jepun nyerlar…:x

  9. oDiN says:

    SPOILER WARNING ..
    Aizen muncul kembali .. tehehe..
    Sebab aku tgk anime dan baca manga dier sekalik .
    hehe ..
    MaNGA TERBARU PSL ICHIGO dgn masalah hybrid hollow dier ..
    ngko konferm paham psl masa dier kena tahan ngan byakuya .. ada setengah hollow kaco dier kan ?
    that is himself ..
    shinigami/hollow //
    nk tau kenapa ada dua2x ? Tanya la urahara kisuke .. :P
    tunggu lagi 3 episod for explanation ..

  10. azmie says:

    arghh tidak!!! jangan explainkan kpd dakuu….daku tidak mahu kehilangan kesuspenan utk menonton Bleach nnt…:-s

    aizen tak mati ke?

  11. oDiN says:

    haha .. tanya gak ..
    tengok jerk la nanti ..
    tapi yg aku dpt bgtau ..
    ada musuh ( yg ko mesti darh kenal punya ) menjadi semakin kuat ..
    aku suka mengsuspenkan orang .. haha ..

  12. azmie says:

    warghh…dah ler minggu lepas bleach tak kuar…tensen tu…~X(

  13. Rukia_2006 says:

    Aku pun setuju yg. criter filler naruto tuh dah hampeh skarang. tapi yg latest sekarang, criter pasal anko pulak dah… Tapi `bankai` Ichigo tuh memang cantik wo!!!! Warna hitam lagi… Tapi Aizen tuh betul2 ke jadi jahat?! Kesian kat Hinamori…(pembantu Aizen)

  14. azmie says:

    aku rasa bleach pon tgh masuk filler skrg ni, tapi filler pon lagi baik dari naruto nyer…

    aizen tuh mmg jahat, dier plan dari awal2 lg sebenonyer…hinamori dah diperdaya oleh aizen tu…:-l

  15. bleach-adict says:

    :)>- i just finished watching all 81 of dattebayo\’ s direct episode fansubs ^^
    #:-s=d>=)) newho… all i can say for sure its gunna be a long while before im back on bleach portal :joget >:) man is that a good anime….. about 81 episodes in 2 weekends ^^ omg omg omg omg >

  16. azmie says:

    you sure miss a lot of bleach eps…but as far as I know DB started subbing bleach not from 1st ep, i think from ep50…:-?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p