Ok here’s the thing….me brother wants to sell his handphone, a nokia 3230 model, for RM900 only …dunno what it looks like? click the image below for larger view…

 

One of the features of this model includes a mini joystick for navigation and gaming purposes. You can play games in position like when you play games using a N-Gage phone, in other words, horizontally. Others, using symbian technology, with camera and a standard MMC 32MB card. For more info, please leave your comment here or just contact me by phone (number can be found in “about me” page)

36 thoughts on “nokia 3230 4 sale

  1. azmie says:

    aper yg fuyo nyer? :-\

  2. ikoko says:

    eer.. enset idaman ku nieh…

    hish…

    RM900 lak tu..

    gaji kuar 5 disember.. isk… tapi campur tu campur nieh, stilll tak cukup.. untuk capai ke RM900..
    memang ia di bawah price normal N3230…

    tapi aku masih lom mampu.. isk…

    ko takmo beli dari abg ko ke azmie??

  3. azmie says:

    erk, aku dah ader my precious 6670 maa…so another handset would be irrelevant to me…;)

  4. azmie says:

    ikoko, abang aku masih tak jual lagi nih…:d

  5. puteri says:

    berapa harga nokia 3230 sekarang??????19 Januari 2006

  6. azmie says:

    berminat nak beli ker?

  7. saljuputih says:

    berapa harga betul 3230 sekarang?

  8. azmie says:

    nak tau harga pegi ke kedai handphone…saya tak dapat nak agak baper harga sebenar handphone ni…

  9. saljuputih says:

    wei….
    semalam 15.2.06 birthday saya…..
    korang taknak bagi hadiah ker?
    hehheeheee… wish ajelah……………
    umur saya dah 24 tahun…tp masih single…….:d

  10. azmie says:

    ya ker…happy birthday…laki ker pompuan ni?

  11. ikoko says:

    azmie, ko dah jual ke hs ni?

  12. azmie says:

    dak lagi…abang aku still pakai lagi…naper?

  13. gie says:

    erm…dah murah ek skang….sape nak,gie sambar…nanti melepas…

  14. azmie says:

    yep yep, rege seblom ni rm900…down rm200 jadi rm700…as said in the announcement, still negotiable

  15. gie says:

    baper lame dah gune ek…baru lagi ke..?erm..ade pape free ke…mmc ke :malu kasi full info laa…

  16. azmie says:

    aisey…baper lamer guner tu tak ingat ler…tapi tang mmc tu, mmg standard dier ler 32mb nyer…info kan dah ader aku explain kat atas tu…

  17. azmie says:

    latest info…the price is now reduced to RM500…last offer…murah ni…

  18. gie says:

    bro…nie dah baper lame pakai…AP ke ori set…condition sebenar tak priview ke…AP set baru skang dala 800 lebih je…dah terjual ke blom…tgh nak cari nset gak nie,tapi,tgk mane murah dulu…

  19. gie says:

    set zitron ke avaxx ..cam menarik laa plak…bro…priview laa condition sebenar…baru besh…sekurang2 dapat imagine nset tu camne…ke condition dia same cam baru… :malu

  20. azmie says:

    zitron rasanyer kot…nak preview kene tunggu psl henset kat abg aku…:)

  21. gie says:

    huhuh…erm…kalo pribiuw,tak salah kaan…mane tau ade blogger yg minat,sambar je terus dari ko….aku pun tgh :-? ni…nak cari duit bawah kapet..mane tau rezeki jumpe sibu ke…terus aku angkat.. :d

  22. azmie says:

    aaa iyerler…aku tak jumpa abg aku pon hari ni…dh jumper nnt terus aku snap pic hp tu…jgn risau…:joget

  23. azmie says:

    ok…pics uploaded just now, gie ko leh view kat SINI :)

  24. gie says:

    huhu…cam minat loh…condition cam baru beli je…gamba cam blur,tapi,tgk elok je….weit…aku collect duit skang gak…pow abah aku sket,pakcik skit,gune duit tabung,pastu,poser….janji tercapai hajat ni…aku usaha dulu,cukup,aku bagitau…ok

  25. azmie says:

    blur tu psl henpon aku ni tatau adjust focus nk snap pics tu…yg peliknyer gambo bg clear, gambo henpon tu lak yg blur…:-\

  26. gie says:

    ok bro…dah bank in abis dah…me masuk rm110 :d ..pi laa check….bile laa dapat tgk nset tu…ish2…

  27. azmie says:

    gie on May 14, 2006 at 2:56 pm said:

    ok bro…dah bank in abis dah…me masuk rm110 :d ..pi laa check….bile laa dapat tgk nset tu…ish2…

    yeah…thx a lot bro, pleasure doing business with you :d

    erk ko x tgk laie ker enset tu?

  28. gie says:

    nak tgk camne…aku kat tebrau,pektikal…nset tu sampai kat umah…nak taknak,bapak aku gune dulu laa..pastu pass kat adik aku..tah jadi ape agaknyer sampai kat tangan aku nanti….2 bulan lagi plak tu…waaa….:((

  29. azmie says:

    lerr…camtu ghupenyer…bgtau kat depa jgn bukak dulu ler mende tu…depa dah tau ker aper isi dalam dier…? huhu

  30. zicky says:

    ada lagi x HP 3230 skrg azmie….

  31. azmie says:

    nope sorry phone already sold :)

  32. Aisyah says:

    Damn it… my brother got this already, few days ago. He’s only 10! I was like, wtf??!!

  33. azmie says:

    whoa? ten years old? but look on the other side, it’s like “taking candy from a baby” huhu :joget

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p