• Raya!

    Selamat Hari Raya, kepada semua rakan-rakan blogger sekalian, geng-geng unic sekalian, geng-geng wbc sekalian dan juga kepada pelawat-pelawat yang mengunjungi blog aku yang tak seberapa nih…Maaf Zahir & Batin, jika apa-apa yang aku buat, ada yang in “any way” menyinggung perasaan mana-mana pihak..0-0 ok?

    Nak balik kampung tu, berhati-hati dijalan raya ok? kepada yang memandu/menunggang kenderaan sendiri…seperti yang terpampang di skrin TV dan berkumandang di radio, ingatlah orang yang tersayang, janganlah membiarkan orang yang menunggu kepulangan menitiskan air mata kesedihan…

    Plan aku raya nih:

    1st of raya = bertolak dari rumah dalam pukul 5 pagi, dan bersembahyang Subuh di pertengahan jalan, dan budget sampai ke destinasi iaitu Sri Manjung, Perak, sebelom sembahyang sunat raya aidilfitri. Sebelah petang pulang semula ke rumah…

    2nd of raya = takder plan lagi :-p , mungkin dok kat umah, kemas & bersih apa yang patut…or rilek satu hari…maybe :-D

    The rest of the week, plan nak beraya rumah member…banyak tempat nak gi nanti nih…:joget2

    One more thing…raya nanti jemputler ker rumah…;-)

    Update:

    Salah seorang member aku , saudara Azmim Aziz aka k0d0k, seorang moderator di UNIC telah kembali ke rahmatullah pada pukul 2.00 pagi, 2 november 2005, sungguh tak disangka rupanya beliau mengalami sakit buah pinggang…semoga rohnya dicucuri rahmat Allah swt…takziah buat keluarga arwah…alfatihah…

12 Comments


  1. Wizurai says:

    bagi le alamat rumah…
    kalo tak camne nak pegi…

  2. azmie says:

    1334 jln 18/52 tmn sri serdang…:d

  3. dinswok says:

    Tahun ni raya kat KT lar… tentu bosan. [-(

  4. azmie says:
     

    cilok dari site winter ;)

  5. winterwish says:

    azmie, nanti InsyaAllah aku singgah raya rumah ko. dengan Abah (skolblog.net) (bukan abah aku yerk..lol)

    apepun Selamat Hari raya kepada ko jugak.. maaf zahir dan batin :)

    p/s – cam kenal je kad raye.. hehehhe

  6. Faith says:

    A’kum

    Selamat Hari Raya Eidulfitri n Maaf Zahir Batin. :D

  7. azmie says:

    innalillahiwainnailaihiraji’un
    alfatihah buat kawanku…

    winter: nak datang tepon dulu k?
    faith: selamat hari raya gak…:d

  8. emptyspace says:

    Selamat Hari Raya Aidilfitri & Maaf Zahir Batin to azmie :joget

  9. ikoko says:

    selamat hari raya.. maap zahir batin….

    ….ramadhan…. sehari sebelum raya.. :( betapa sedihnya… innalillahiwainnailaihi roojiuun…

    al-fatihah

    sekian… jgn datang umah aku.. aku tadek umah.. sekian.. maceh..

    bak kata kawan.. kejekejekejesampaimampus

  10. azmie says:

    emptyspace on November 3, 2005 at 11:46 am said:

    Selamat Hari Raya Aidilfitri & Maaf Zahir Batin to azmie :joget

    selamat hari raye kat ko gak…:d

    ikoko on November 4, 2005 at 8:49 am said:

    selamat hari raya.. maap zahir batin….

    ….ramadhan…. sehari sebelum raya.. :( betapa sedihnya… innalillahiwainnailaihi roojiuun…

    al-fatihah

    sekian… jgn datang umah aku.. aku tadek umah.. sekian.. maceh..

    bak kata kawan.. kejekejekejesampaimampus

    kesian cik ikoko kiter…kene keje time raye ker?

  11. megat says:

    selamat hari raya gak azmie… maaf zahir & batin :)>-

  12. azmie says:

    thanx megat, selamat hari raya kat ko gak…maaf zahir & batin jika ade terkasar bahasa…:d

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p