• lapar giler…

    perut suda kempis, …proof, seluar jeans yg selalu aku pakai ngam-ngam choi kini sudah kelondehan…kalu jalan sket-sket mesti mau tarik atas…tu pasal aku suka biler time pose nih…slim badan…:-D

27 Comments


  1. winterwish says:

    wahh sudah kurus.. huhuhuhu.. congrats :D

  2. azmie says:

    tak sabo nak tgk scale nih…huhuhu, aku rasa turun dlm 5kg kot…:)>-

  3. winterwish says:

    5kg ade effect ke? aku ni turun gak, tapi lepas buke kang naik baik.. siot btol :))

  4. azmie says:

    haha itu wild guess ajerlar…tuh psl nak kene tgk scale nih…

  5. ikoko says:

    aku puasa makin naik.. wuhuhuhu….

    toink toink toink…

  6. ikoko says:

    er.. aku pun lapar la..

    nak beli air honey dew sat lagi..
    lepas solat asar..

    jom pi jom

    tata..

  7. azmie says:

    hehe, puasa makin naik? lain macam bunyi tuh…

    pose tahun lepas, check berat badan aku…78KG…percaya tak?

  8. ikoko says:

    ok ler tu.. selagi tak cecah 80kg …

    aler.. lelaki kurus-kurus sangat tak best..

    :D berisi le baru nampak tough.. \:d/

    meow meow

  9. azmie says:

    wakaka ader can nih…\:d/

    anyways itu tahun lepas nyer citer…tahun nih tatau lagi…:malu

  10. winterwish says:

    ikoko dijangkiti virus kucing.. ahahha.. nya~

  11. azmie says:

    nya tuh mesti akibat menonton ichigo mashimaro…ehehe…eh sampai ep baper ar? aku tgk sampai ep4 jerk…

  12. ikoko says:

    aku tengok episod yang winter soh aku dolod tu je.. kui.. sebab malas nak tunggu torrent.. berhari-hari baru siap dolod.. uhuhuhuh… :-“

  13. azmie says:

    watashi bersahurkan ayam hot & spicy kfc tadi…:-“

  14. ikoko says:

    apakahhh… besh tuh…

    tapi.. orginal punyer lagik best la :)>-

  15. azmie says:

    ituler…memula aku mintak set yg original fillet, dier leh plak bagi set ayam, hot & spicy laks tuh…sound trouble tol…

  16. winterwish says:

    uih macam best je sahor kfc ni.. huhu..

    p/s – ichigo mashimaro eps 6 latest

  17. winterwish says:

    azmie, clearkan cache gravatar aku dekat option ko. aku dah tuka gravatar tapi die tak update plak :P

  18. azmie says:

    awat ko boh gambo baru ker? nnt aku clear cache…

    watashi ingat nak sahor kfc lagi la..kali nih betol2 ngan kfc OR Fillet…:d

  19. winterwish says:

    yep aku tuka gravatar yoruichi :D

    aku nak try gak la sahor kfc camni.. ko beli sesiap ke malam tu pastu simpan sahor?

  20. azmie says:

    gravatar cache cleared and updated…

    erpp…alhamdulillah…sodapnyer burger OR nih…hehe terus kenyang lepas balun satu…yep yep aku beli sesiap…tak simpan peti ais though…biar kat luar…tak basi pon…
    :d

  21. winterwish says:

    ok cool dah kuar gravatar :D

    uih esok aku nak sahor kfc gak la :P

  22. azmie says:

    hmm, gravatar kat recent comments jer tak tuko lagi…camner ntah nak watnyer…

    beli jgn tak beli….\:d/

  23. winterwish says:

    dah tuka mie, ko clear cache and refresh.

  24. azmie says:

    okies dah setel, aku just refresh ajerk…

    yay yay…hari nih aku dpt kek yg aku tempah dari member…nyam nyam marble cheese and chocolate moist…=p~

  25. ikoko says:

    \:d/ ….puasa tinggal 3 hari je lagi…. maknanya.. ada 2 mlm…. utk kita lakukan sumer… tapi aku tak berpeluang… huuu.. amatlah sedih….

    …silalah solat sunat bebanyak.. buat qiamullail ngan berzikir..

    ………skrg.. takde guna aku menyesal.. yg kumampu buat.. hanya berzikir.. erm… :malu

  26. azmie says:

    raye hari khamis kan? konpem kan???

  27. winterwish says:

    komferm kot.. huhu

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p