• Carribean Blue

    Kalau korang minat lagu ala-ala LOTR, lagu ni memang sesuai, penyanyi dier Enya, yang nyanyi dalam soundtrack LOTR gak…nama lagu nih carribean blue…memula dengar lagu nih dari member kat myspace…skali dengar terus minat…aku dengan baik hati telah uploadkan lagu nih (sorry no autoplay online streaming or whatsoever eh, kalau nak dengar kene download) , kalau nak bole download kat bawah:-


    File size: 3.66MB
    Time length: 3.59

    Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

9 Comments


  1. ejon says:

    hurmm… besh la gak.. :x

  2. azmie says:

    this is so sad and sudden…another one of my cute little kitties died today…:((:(

  3. winterwish says:

    ooo patut la sedey.. penyakit kot.. die tak dapat susu ibu die, so tade immune dekat kuman.

  4. azmie says:

    tak kali nih lain, kucing tu sebenonyer sihat…dier mati pasal kene langgo kete…:((

  5. ejon says:

    azmie.. camna nak buat ofisial komen yg ada belang2 skali.
    aku buat tak jadi pasal belang2 kacau.. lalu buang belang..
    begitu jua terjadi pada hepan.. pasal tu website kami tiada belang2
    diharap anda dpt menerangkannya trimas :P

  6. azmie says:

    ooo…itu aku tak buat aper2 ler, psl dah dtg skali comment berbelang tuh…kalu korang nak cedok css dier, cari kat default theme utk wp iaitu kubrick…theme aku skarang nih ader guner konsep kubrick gak…:d

  7. azmie says:

    sori file not available rite now…bcoz of the change of hosting thing, totally forgot about this file…mlm nnt aku upload balik…:d

  8. jefri says:

    dia dhuit

    hi, seneng akhirnya aku bsa ketemu temen yg sama2 suka dengan enya. oh aku punya pemikiran untuk membuat komunitas enya di indonesia, non profit, terbuka buat siapa saja, ajang kita kumpul, berbagi bersama, tentang enya
    setau aku belom ada komunitas enya di indonesia, ini masih dalam tahap awal, aku baru ngumplin temen2 yg mempunyai ketertarikan yg sama dengan aku.
    aku tunggu tangapan dari kamu

    buiochas
    jefri

  9. azmie says:

    komuniti enya? kira bagus juga…tapi saya orang malaysia ler jefri…:malu

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p