Seperti biasa ler, mmg agak meletihkan, (:| well aku tak penah puasa sunat pon, biler dah kene time puasa wajib, mmg letih giler…tak biasa…ditambah ngan taufan katrina melanda dalam perut aku nih…tapi alhamdulillah cuaca langsung tak panas pon, hujan lebat dari petang semalam sampai ke tengah malam tadi, selesa rasanyer…

Time hujan nih ler aku sempat tangkap gambo kucing senior ngan junior aku…with my proudly 6670 nokia phone :d yang pada mulanya mmg tak ngam langsung…tapi biler tengok pics nih…well, you’ll be the judge (:

 

Disebabkan hujan, masing-masing berpelukan tuh…kucing senior aku pon dah tak marah, malah siap main-main lagi ngan kucing junior, al maklum ler yg senior nih tengah dalam keadaan agak “lonely” sket (kucing betina no where to be found ;)) ), so baik jerler ngan junior-junior tuh

 

well ehem, bukan tengah breast feeding ekk, kucing senior aku tuh jantan…kekeke

7 thoughts on “bagaimana puasa anda hari ini?

  1. winterwish says:

    herm, aku pun tak penah puasa sunat, so penat tu terase jugak la..huhu. best betul hujan tetiap hari. tade la penat sangat.

  2. Nian says:

    lepas ni kenalah biasa biasa puasa sunat paling tidak puasa isnin khamis. pas raya pun lagi bagus puasa 6 pulak…

    heppi fasting..

  3. ikoko says:

    Semoga puasa kali ni lebih baik dari yg lepas lepas.. :d

  4. dana says:

    nya~~ kawaii!! huhuh rosak bahasa jepun.. 8-| jom buke pose same weh.. :d

  5. Ariff Samani says:

    musim kucing ke skang ni? ih ih ih

  6. pablo says:

    untung kucing senior ko tu dah ada geng. kucing aku masih dok kesepian lagi sejak tragedi pada satu malam 4tahun lalu.

  7. azmie says:

    tragedi aper plak tu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p