• 2 more days…

    3 oktober tgk anak bulan, pastuh samada 4/5 oktober akan diisytiharkan puasa…SELAMAT MENJALANI IBADAH PUASA kepada sumer rakan-rakan bloggers yang beragama Islam, I have a feeling that this will be going to be a fast (meaning quick, not puasa) fast (baru meaning puasa) month…tengok ler…dup dup kejap jer dah bulan 10…time nih ler teringat maksud ayat 1 & 2 surah Al-Asr, “Demi masa, sesungguhnya manusia benar-benar berada dalam kerugian…”

    Raya? takmo citer lagi! Puasa pon belom lagi da nak citer raya….[-X

14 Comments


  1. Wizurai says:

    selamat berpuasa tak lama lagi utk tuan website ni dan pelawat² website ni…

  2. winterwish says:

    selamat berpuasa jugak kepada tuan punye website dan pengunjung2 nya :)

  3. azmie says:

    senang senang leh bukak pose kat serdang nnt…amacam? ;)

  4. ejon says:

    azmie.. buat la majlis berbuka puasa kat umah.. nanti kami dtg beramai2 la ;))

  5. winterwish says:

    aku meyokong dengan sepenuh hati

  6. Wizurai says:

    azmie nak belanja bukak pose kat serdang…
    jom… jom… :o

  7. azmie says:

    yeay yeay besok pose…buat kat rumah aku? ehehe, pakat beli makanan ramai2 kat bazar ramadhan pastuh bukak pose kat umah aku pon ok gaktu :)>-

  8. winterwish says:

    ahaha.. belaje aa weh. :D

  9. ejon says:

    tuan rumah kena la blanja… takkan nak tapau makan kat umah.. cam umah bujang plak.. huhu

  10. azmie says:

    uiks…aku tgh sengkek ler…tontong bole ler…kekeke

    ps: aper kejadahnyer yang telah berlaku terhadap gravatar aku nih? begitu juga gravatar utk wizurai berserta 3-4 user yg lain….? :-?

  11. Ariff Samani says:

    Selamat berpuasa! Gravatar pun berpuasa.. :-“

  12. azmie says:

    alamak skali sumer gravatar takder daa…except ariff nyer…:-?

  13. winterwish says:

    server die messed up lagi la kot..ahahah. sengal sungguh gravatar nih. wei selamat berbuka :D

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p